Are you living in the real world? - Post a comment

Oct. 6th, 2009

[info]nazis

10:42 am - Re: OpenOffice.org

Tur nu ir jāpiekrīt - ja reiz izlemj mainīt programmatūru, tad jādara to plānveidīgi (nevis stihiski) un visiem (nevis tikai "ierindas" darbiniekiem).
Par vārdu skaitīšanu - laikam sapratu, kur ir problēma. Sazin kādu iemeslu pēc "atverošo" pēdiņu OpenOffice skaita kā vārdu. Agrāk šitāda problēma nav bijusi, un tas nozīmē, ka tā, ticamākais, drīz vien tiks izlabota. :) Tā kā atliek vien pagaidīt vai arī no vārdu skaita atņemt "atverošo" pēdiņu skaitu. Nedaudz neērti jau ir, bet var uztaisīt ašu makrokomandu, kas šo darbiņu paveic pat ļoti ērti. :)

Par valsts krāpšanu ir divējādi - no vienas puses, man prieks, ka valsts ierēdņi cenšas apkrāpt to, kas maksā viņiem algas (ar šādu attieksmi mēs tālu tiksim!), bet no otras puses - tu apkrāp firmu "Microsoft". Tad nu varu vien novēlēt, lai kāds apkrāpj arī tevi. Un šeit nudien nav vietā teksti par to, ka Microsoft'am naudas jau tā ir daudz. Ja nepatīk viņu programmatūra - aber lūdzu, lieto Linux un OpenOffice.org, bet, ja gribi lietot viņu programmatūru - atkal lūdzu, bet pēc Microsoft'a noteikumiem. Un viņu noteikums ir - samaksā par licenci. :) Starp citu, mājas lietošanai Microsoft Office maksā tikai 25 latus.

Eh, negribas vairāk strīdēties. Šķiet, Tava domāšana ir tipiska valsts ierēdņa līmenī. :) Tas nav apvainojums, bet fakta konstatācija. Pats savulaik strādāju VID un pēc 2,5 gadu darba sapratu - vai nu jātin prom, vai nu man domāšana neatgriezeniski paliks tāda pati, kā pārējiem.

Veiksmīgu dienu! Lai veicas ar Microsoft Office un, ja nu tomēr tev nāksies lietot OpenOffice.org, tad, cerams, topošo 3.2 versiju (tajā sola krietni uzlabotu "Track Changes" (līdzīgu, kā Wordā) un, cerams, arī ar "pareizu" vārdu skaitīšanu). :)

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: