Are you living in the real world? - Post a comment

Oct. 5th, 2009

[info]nazis

04:55 pm - Re: OpenOffice.org

Tie 2%? Tā ir mūzika, kuru nopirkt NAV iespējams (diski, kas izdoti 1980.gados un nav pārizdoti). Ja kaut ko nopirkt NAV iespējams, tad nākas izlīdzēties ar kopijām. Protams, ja kaut kur pamanīšu tos tirgojamies, noteikti nopirkšu! Piemēram, man ļoti interesē 1943.gada Berlīnes Filharmoniskā orķestra ierakstītā Bēthovena 7.simfonija (direģents V.Furtvenglers). Ieraksts ir tiem laikiem neticami labā kvalitātē, jo oriģināli tika rakstīts magnetofonā, nevis vaska platēs, kā tolaik bija pieņemts. :)

Par Skype ir ļoti laba ideja - manā darbavietā to jau sen tā izmantojam un, tā kā esam starptautisks uzņēmums, esam aizmirsuši par starptautisko sarunu rēķiniem. :)

Un jāsaprot, ka tādi pasākumi, kā OpenOffice.org ieviešana, netiek atlikti tāpēc, ka, lūk, darbinieki nav īsti pieraduši pie tā. Ja kas, ar to vārdu skaitīšanu arī ir interesanti. Kurā vietā tu to skaties? Pie File -> Properties -> Statistics vai arī pie Tools -> Word Count? Starp citu, open source programmu (arī OpenOffice.org) priekšrocība ir tāda, ka, ja arī tā vārdu skaitīšana nedarbojas, kā vajag, ir pieejams programmas pirmkods un nav problēmu visai civilpārvaldei samesties un noalgot vienu programmētāju, kurš to 2 dienu laikā sataisītu. :) Atkārtoju - neesmu atradis nevienu nesakritību iekš "Word Count", bet, ja Tu apgalvo, ka tāda ir, varbūt vari sniegt kādu piemēru? Piemēram, kādu teikumu, kurā vārdus Word saskaita vienējādi un OpenOffice.org citējādi? :) Var jau būt, ka šo "problēmu" var ātri novērst.

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: