Are you living in the real world? - Post a comment

Oct. 5th, 2009

[info]nazis

03:38 pm - Re: OpenOffice.org

Dies' pas'. Kāds vēl cepiens! Neko es necepos. ;)
Protams, ka Tev ir visas tiesības rakstīt savā blogā to, ko vien vēlies. Tas, ka šeit ir vairāk tādu, kam nepatīk OpenOffice.org, manuprāt, skaidrojams ar Tava paziņu loka īpatnībām. :) Daudzi Tavi paziņas strādā valsts iestādēs, kuru darbinieki nav pieraduši (valsts) naudu skaitīt. :)

Starp citu - pilnīgi varu piekrist tam, ka pieradumam liels spēks. Man, piemēram, nepatīk Sony Ericsson telefoni, jo lietoju Nokia. Un, lai "iebrauktu" Sony Ericcson, nāktos pāris dienas ar telefonu padarboties ar mazāku produktivitāti. Tas tiesa. Bet nav nekas neiespējams.

Gan ar laiku pieradīsi. Starp citu - nekas Tev netraucē mājās uzlikt OpenOffice.org kā otru biroja programmatūras paketi (protams, neļaujot tai pārņemt "defaultās" failu atvēršanas u.c.) un pabakstīties ar to. Galu galā - ja jau darbā tas ir vajadzīgs, tad nāksies vien pierast vai arī mainīt darbu (kas, pieņemu, šajos laikos nav sevišķi prātīgi). Daudziem lietotājiem nepatika Office 2007 un Windows Vista. Un neko - nācās pierast, jo darba datorā nekā cita nav. Tas pats ar OpenOffice.org. Nav tik traki - galvenās problēmas sagādā tas, ka dažādas funkcijas nosauktas savādāk un atrodamas savādāk (bet tas ir loģiski - OpenOffice.org komūnas mērķis nav radīt 100% Microsoft Office klonu).

P.S. Track changes konfigurēšana (ja Tev ir OpenOffice.org 3.x) notiek pie Tools -> Options -> OpenOffice.org Writer -> Changes. No rocket science here.

P.P.S. Tā arī neatbildēji - Tev mājās ir LICENCĒTS Microsoft Office?

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: