blankpage - Euphoria [entries|archive|friends|userinfo]
blankpage

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Euphoria [Nov. 16th, 2006|12:10 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Euphoria (2006)

Savdabiiga un interesanta filma.
Biju izbriiniits, kad skatoties krievu filmu neredzeeju kraasas kuras redzu parasti skatoties krievu filmas. Nesen tiku dzirdeeju ka dalja krievu ir kritushi uz Spaanju stilu. Tieshi to pashu vareeju noveerot arii skatoties filmu "Den Deneg" un "Smatud (Smativaij udo4ki)" - labas filmas.
Filmaa tiek pielietoti neparasti izteiksmes liidzeklji. Ja ir pierasts ka krievu filmas parasti "spiezj" uz runaashanu, teksti, ilgi paardomu kadri, ilgi kadri ar skatieniem utt, tad shajaa ir konkreeti darbi, tieshums, nekaadas liekas runaashanas, statiski kadri ar kaadu darbiibu - smieshanos, vaartooshanos zaalee u.c
Ljoti kvalitatiiva skanja. Skanju effekti mani paarsteidza. Man bija ljoti interesanti klausiities. Tieshaam kvalitatiita skanja.
Patika "Moskvich". Amerikaanju filmaas braukaa ar cadilliac`iem un taas mashiinas izskataas tik shikas un taadas iespaidiigas, bet sheit moskvich tiek paraadiits tiedi taadaa pashaa gaismaa, un ja vien es savaa iisajaa dziiviitee nebuutu vinju ar savaam aciim redzeejis, tad es tagad gribeetu sev taadu! Es gribeetu sev mosiiti. Tik labi vinju tur paraada.
Liidziig kaa filmaa "Ostrov" arii shai filmai ir savs stils kursh man patiik.


Filma man patika.

Filmai dodu 9/10 pipukus
// Par stilu, kraasaam, mosiiti un par augsto skanjas kvalitaati.
linkpapuksti