pierasti ieraksti -- Day [entries|friends|calendar]
blame

[ website | mana sinteetika ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

[07 Nov 2006|01:38am]
biju plānojis iet gulēt 22:00

lieki piebilst, ka nemāku plānot.
post comment

[07 Nov 2006|01:42pm]
Kāds es malacītis, nogulēju līdz pat 12:49

kāda gan vairs skola.
post comment

Garajiem ziemas vakariem !! [07 Nov 2006|09:40pm]
Tad nu reiz netīšām uzgāju vienu jauku lapu kura pati dod balvas par labām ,interesantām pēc dizaina viedokļa web lapām. Tā nu papētiju foto lapas un izlasiju subjektīvi pāris linkus , kas nu būtu jāredz. :) Sākumā skatijos dizainu, bet tā kā skaistas lapas lielākotiesi ir labiem fotogrāfiem viss proces ievilkās uz 4 vakariem :) , te nu ir. :)varbūt Jums ar noder. !!


www.afterlifeseasons.com - savāds projekts. Bildēti kapi 4 gada laikos + specefekti .
www.oliverhinrichs.de - vienkārši un eleganti . Gan bildes ,gan web.
www.tonygarcia.com -  tāds <i> take easy  </i>  . man patīk.
www.dirklambrechts.com -  uhtii, sen nebiju redzējis ko tik patīkamu. It kā fashon/betuy/glamur bildes. Skaitas sievietes un ne tikai . Bet nav tā lēti un parasti. Ar izdomu un sajūtu. Lieliski .
www.dixonfilm.com -  cepuri nost. 3 fotogrāfu apvienība ar lieliskām reklāmas bildēm .  Ļoti radoši un kvalitatīvi. Brīžiem fotogrādija pazūd, bet kļūst par zīmējumu/datorgrafiku. Bet idejas ir uuhh .

www.nitinvadukul.com - interesantas bildes, bildējis dažādus slavenus muziķus, reklāmas utt., jauka minimāla lapa.

www.margecasey.com -  daudzu autoru portfolio , vajag daudz h lai visu noskatītos. ļoti ērta lapa un kaaas par bildēm ! :) Viegli skatīties dalot pa autoriem, vai žandriem .[man mīļāis conceptual varen labi patika ;)]
www.royzhang.com -  ļoti stiprs minimālisms,varbūt pat pārlieku ..gribētos lielākas bildes, bet pareizasi virziens man ;)[tas ja runānam par web]
www.jacziesmer.com -  kaut kas šitāds nebij redzēts. ļoti interesants projekts tieši bilžu skatīšanās veids. Pinķerīgi, bet tā tak māksla ;)
www.nicholesloan.com -  vienkārši un patīkami. [īsi un kodolīgi :D]

www.sksantos.com - patīkams minimālisms lapā , patīkamas bildes, ļoti izsmeļoši vai ne :D
www.ronnyknight.com - viegli pārskatāmi, nedaudz gan jāuzgaida, bet visnotāļa patīkama lapa .
www.sonjamueller.org - nedaudz nefunkcionāla gan , bet varen izdomas bagāta lapa, bildes ar skaistas. Jā + par izdomu un realizāciju.
www.sebjaniak.com - viens no  paraugiem man , kā nevajag taisīt lapu, nu brrr pārlieku saražģīti..
www.manipulator.com - nosaukums atbilst saturam, ļoti manupulētas bildes. Pārsteidz kvalitāte, uzjautrinājā mazo , raudošu bērnu bildes Uzjautrināja apzinoties cik muļķīgu iemeslu dēļ šie mēdz šitā brēkt :D. Tie brēni arī ir tas, kas patika, tie lielie bieži vien nu ļoti ķīmiski.
www.trevorleighton.com -  gribas teikt Lieliski, dzīvas sejas, dzīvas bildes kas rosināja emocijas. Patiesi un nesamāklsots perfektums. ++ par bildēm. Ar domu, es ar tā kādreiz mācēšu ;)
www.eoside.com -  bonuss par intro durvju efektu. Bildes nenoliedzami profesionālas, tik apskatīšanās veids graju visu. Liela ņemšanās lai redzētu.
www.noriomatsumoto.com -  burvīgi. Lieliskas dabas bildes savienojumā ar Moby skaņām. [moby gan pasām skanēja] Mute atkārās beigās ieskatoties sadaļā <i>Photographers insigth</i>. Atkal jau gribas teikt, es ar tā gribu.. gribu dzīvot mēnešiem uz salas lai tik bildētu, kas zin varbūt pārgribētu tur esot, bet tagad gribu ;). Nerunājot jau nemaz par ziemu un kalniem. Interesanti kā viņs tehniksi tiek galā ar to lielu salu . +++ par bildēm, sajūtām.


http://demo.fb....   - Varena lapiņa, bāzēta uz flash, labajā malā smuki var lifta pogas paspaitīt,lielisks efekts, drīz jau lapas būs kā video filmiņas ;)
thomasrusch.com - Bilžudēļ, iedvesmojoši. Lapa , traki flash
www.phapak.net- jauks minimālisms, bilžu ziņā gan, pārlieku daudz liek vienādas bildes, tas ir vienā sērijā bildētas, grauj efektu, kopēju iespaidu, man gribētos īsāk un koncentrētāk.
inmotion.magnumphotos.com - IZCILI , neko labāku neesmu redzējis, saturs un pasniegšanas veids, kā jau Magnum Photo, noskaties, noteikti. Pats tik dažus apskatiju [bet noskatīšos visus slide sow], tik tagad apjēdzu ko nozīmē traģiskais 11.09.2001.
www.frieke.com - Radniecisks, it īpaši parādot savu method  kladi :), patīkamas bildes, web.. nedaudz pinķerīgi, bet var pierast.
andrzejdragan.com -  vienkārša, bet laba lapa, labs portfolio
www.juergenaltmann.com/en/ - apbrīnojams web minimālisms.

 



Pati lapa te, ja nepietiek ar manis atlasīto. :) http://www.thefwa.com/
2 comments|post comment

navigation
[ viewing | November 7th, 2006 ]
[ go | previous day|next day ]