SADISTI.lv - Pēdējās dieniņas

About Pēdējās dieniņas

Previous Entry Pēdējās dieniņasFeb. 28th, 2005 @ 09:43 pm Next Entry
Nu tā, sestdien bija trešais, pēdējais seminārs par darba lietiņām... vispār jau man patika gan tēma, gan pasniedzēji, gan aktivitātes, bet vislabāk protams disenīte pēc tam... It kā jau nekas izcils... tikai 25 cilvēki, taču laba atmosfēra, visiem patika... mūzika arī laba, turklāt kurš bija DJ ??? Laikam jau es!!! Aplausi pēc disenītes (man, protams) vispār lika justies satriecoši... Vai tad es biju pelnījis... Laikam jau... Šajos laikos pat aplausus par velti nevienam pakaļ nemet~! Mana smukā Saulīte ar kā vienmēr bija ar mani... tik mīļa ... (*) Tikai vakars noslēdzās sasteigti, nevarēju pat Saulīti pavadīt, laikam viņa apvainojās... Sorry... tāda man tā fakinā dzīve...
Nākamā diena gan sviesc, no Saulītes man nulles uzmanība, es jutos kā tukša vieta... laikam jaubiju to pelnījis... viņa aizgāja tusēt ar savām draudzenēm, es paliku viens kā muļķis... Vairāk komentu nav!
Šī diena arī tāda, nekāda... nav īsti ko teikt! Cerēsim un gaidīsim uz labāku rītdienu! Un SC draugiem.lv man jau 114 draugi !!! Daudz!
Current Mood: annoyed
Current Music: Ruuskij metal
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba