SADISTI.lv - Post a comment

About Post a comment
Smagi, smagi...February 20th, 2005 - 11:57 pm
A ko tad lai vēl saka, a? Tad nu arī tā vien bija kā bija ar to darbu - strādāšanu vai nestrādāšanu ... Pirmkārt es tikpat kā nebiju gulējis, otrkārt es gandrīz nokavēju, treškārt man darbā nāca miegs un es pat atļāvos darbā nosnausties, bet tur jau nebij ko atļauties... lūziens mani tāpat būtu nolicis gar zemi, agri vai vēlu es krāktu tāpat!
Bet nu tad tā; darbs nebija nemaz grūts, tikai ļoti ļoti apnicīgs, turklāt man nepatika visai ierobežotās iespējas palielināt tempu, bet nu... var paciest. Visu dienu nebiju tolcīgi ēdis, un neesmu ēdis pat šobrīd, vai tikai atkal neesmu slims (?) Viss var gadīties!
Pats trakākais, ka rīt laikam man būs ļoti neinteresanta darba diena, jo varbūt būšu, ja ne viens pats, tad vecu večiņu ielokā! Cool... To vien esmu vēlējies... Nu bet a kam tagad viegli?!?
Jāiet gulēt, lai rīt darbā nebūtu jāguļ :)) Draugiem.lv man jau 70 draugi, un pāri par 4500 draugu draugiem... Savukārt Hattrick.org viss pa vecam, tikai izdarīju niecīgas izmaiņas un veicu nelielu izmaksu un kadru uzskaiti!!!
Laps ir, gaidām rītdienu!
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba