Blacklady
blacklady
..:... .:.:. :....:::

Februāris 2006
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Blacklady [userpic]
jauns laikmets

man laikam jauns laikmets iestaajies.suudi visapkaart, bet kautkaa jautri ap sirdi.laikam tas ir pohujisms! vai arii man peeksni ir smadzenes saakusas darboties. vakar tacu notika briinums - man peeksni uznaaca apskaidriiba un izpildiiju veselu meenesi iekaveetos matemaatikas maajasdarbus!!! labais.

sestdien biju depo uz sturmu,bet...pirmoreizi man saapeeja galva un nebija nekaadas jautriibas.un tas bij loti nepieklaajiigi, jo comi taisiija sovu.es pat nedzeeru.(nu vismaz daudz ne,taapat jau suudiigi). ai kaa man patikaas, ka satrakonis to zaagi viileeja.kaa vins naakamajaa dienaqa vinu stiepa no draudzenes dziivokla un visas vecaas kaiminu tantes blenza.hi hi. tas bij interesanti.

nju ko lai veel jauku pastaastu.

gribas aardiities.piektdien taa kaa dereetu aizsaut uz rav, bet alternative.lv uzzinaaju, ka tur ieeja 2ls. es jau protams kalsu plaanus, kaa tikt par velti.jaasavango vecie skolasbiedri, kas tur maacas un kautkas jaasagudro!!!

nu gan man uznaakusi veelme runaat.bet sii jau laikam saruna ar sevi, jo taapat te nevienam nav ne jausmas, par ko es runaaju.....varbuut. un vispaaar...
iet dzert?vai pietaupiit naudinu koncim, ja neizdodas tikt taapat ieksaa?????????