black_robin's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, September 20th, 2024

    Time Event
    1:11p


    Šis ir vairāk kā 100 gadu vecs sufražistu joks. Kā zināms, jokos mēdz arī slēpties patiesība, tāpēc es mazliet pameklēšu šeit patiesību.

    Otrais punkts man šķiet diezgan sakarīgs, (es pieņemu, ka tailor's dummy atbilst šī definīcija: a person who possesses little knowledge but dresses like an expert), vienīgi es tajā uzskaitījumā neliktu futbola fanus. Zinu, ka viņu reputācija ir tāda, kāda tā ir, taču, dzīvojot tuvu futbola stadionam, man pēdējos gados ir sanācis novērot vietējo faunu un man šķiet, ka ar šiem cilvēkiem ne tikai viss ir kārtībā, bet ka viņi ar saviem pagāniskajiem rituāliem veic svarīgu sabiedrisko funkciju un viņu klātbūtnes pienesums kopumā ir visnotaļ pozitīvs.

    Trešais punkts arī ir savā ziņā sakarīgs, jo ir lielāka iespēja, ka šo profesiju pārstāvjiem drīzāk viss būs kārtībā ar galvu, kas varētu izrādīties problemātiskāk ar tā dēvētajām 'mākslinieciskajām dvēselēm'

    Ceturtais punkts ir pilnīgi garām, par piekto nezinu.

    Sestais atkal diezgan precīzs.

    Septītajā kaut kas ir, ja mēs atzīstam, ka ir vieglāk vilkt paralēles starp vīriešu/suņu un sieviešu/kaķu uzvedību, nevis otrādi.

    << Previous Day 2024/09/20
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba