black_robin ([info]black_robin) rakstīja,
@ 2024-07-17 16:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tenacious d
Viņu daiļradei nesekoju līdzi jau sen, bet bezrūpīgo 'pick of destiny' dienu vārdā pēdējā jezga ap viņiem mani neatsāj gluži vienaldzīgu un tagad redzot, ka arī mapats šo atgadījumu ir pieminējis, vēlos bilst kādu vārdu.

Pēdējā laikā nereti var lasīt sašutumu par to, ka tolerantie kreisie izsaka ļaunus jokus par notikušo atentātu. Arī mani tas neiepriecina, taču nav tā, ka šokē. Ja tas pats būtu noticis ar Baidenu - vai tiešām neviens, neviena pati maga neteiktu, ka vajadzēja taču beidzot to veco plānprātiņu atbrīvot no ciešanām? Un tad sauktu par sniegpārsliņām visus, kas sacītu, ka tā teikt nav labi.

Kails pēc viņam nodziedātā 'happy birthday to you' kā savu vēlēšanos izteica 'don't miss Trump next time' un publika smējās. Joks bija melns - jā, varbūt nevietā, varbūt netaktisks un varbūt 'too soon', taču reakcija - ka tādēļ ir jāpārtrauc visa koncerttūre un jāslēpj vecs video un jādistancējas no grupas biedra etc man šķiet pārspīlēta. Viņi abi atvainojās, visi ir dusmīgi - kreisie sauc viņus par gļēvuļiem un labējie par neliešiem. Kurā brīdī melnais humors - šajā gadījumā viens teikums - no melnā humora kļūst par aicinājumu uz vardarbību un ir krimināli sodāms?

Es nezinu, varbūt kļūdos un kaut ko nesaprotu. Būtu interesanti uzzināt jūsu viedokli, ja tāds ir.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?