Dūma dienasgrāmata - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vecaisspaiss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

skūteri zajebaļi un darba pērle Oct. 30th, 2019|09:26 pm

bigkrapnieks2
Ja vien jūs, draugi vateņi, zinātu, kā man ir zajibaļi tie skūteri!
Visu laiku man, bļeģ, triecas garām eminema rap god ātrumā pat neatskatoties. Pat tad, kad es eleganti un neuzkrītoši pīpoju pie vidzems tirgus.
Ak, jā, man ir jauns darbs, es tagad esmu lidostas apsardzes galvenais čuvaks, un katru dienu pavadu, sēžot pie putekļaina ekrāna un lupīju uz citu cilvēku debīlajiem koferiem. Šodien līdz 4 naktī mēģināju saskatīt jēgu dzīvē un, tā kā izgulējies nebiju nemaz, man bija GANDRĪZ vienalga par to, ka man garām iet čumaks ar aizdomīgu melnu somu un šaudīgām acīm. GANDRĪZ. Nu paskatījos es tajā ekrānā un redzēju kaut kādu garu metāla sūdu, bet nu varēja jau būt tā, ka čalis ved ekskluzīvu metāla stieni uz savu dzimteni. Vot, gandrīz palaidu tālāk to Abduldžabaru. GANDRĪZ. Iemurmināju rācenī (lidostas žargonkā - rācijā), ka uz kolēģu pusi soļo tāds šaubīgs tipiņš, a šie viņam 7 metas virsū un aizstiepj prom. Tālāko nezinu, droši vien mentus izsauca un tie, protams, nodomāja, atkal bļeģ kautkāds ārzemnieks savu vīrišķo mantību vietējiem rāda. Apsardzes koļēģija pēc tam stāstīja pīppauzē, ka Abduldžabars kaut ko tikai murminājis par Abū Bakru al-Bagdadi un to, kā visa pasaule ir pieņēmusi nepareizu reliģiju.
Nu tā, atpakaļ pie skūteriem un zajebaļi. Ieraudzīju pāris dienas atpakaļ feisbukā viģiku ar kārtējo idiotu, kurš iemeta to fiksī skūteri kanālā. Vai arī ne idiots viņš ir, iespējams, mans jaunais varonis. Es, baidevei, esmu starp tiem, kuri vēl tos rīkus nav izmēģinājuši un negrib arī mēģināt. Tā kā video par skūtera mešanu ūdenī un visas bildes ar salauztiem skūteriem mani savā ziņā pat fascinē. Nē nu jā, protams, ir debīli, ka jaunietis bojā citu īpašumu, bet labā lieta ir tāda, ka par vienu sūdu uz ielas mazāk. Vot, apnika man vienreiz tā sajūta, ka neesi vairs normāls satiksmes dalībnieks (un jums arī, saderu uz vienu lielo šoķeni, arī tas nepatiktu, ka jums apkārt visu laiku spindz tie JOBANIE SKŪTERI) un es vienu to debīlo skūteristu apstādināju un tā kārtīgi papurināju un uzbļāvu, lai ļauj normālajiem (kuru pārstāvis viņš nebija kopš brīža, kad uz tā sūda uzkāpa) normāli iet pa ielu un pīpēt. Karoče, jā, jā, sapratu, paņimaješ, bet tiklīdz pagriežu muguru, čalis ar 25 km/h aizpiš uz ielu pa priekšu, iztraucējot vēl vairākus normālo kārtas pārstāvjus. Nu, vienvārdsakot, viņi visi man zajebaļi. Labi ir tas, ka tagad būs ziema un ledus un viņi visi gāzīsies nost un tad es par viņiem smiešos, skanot ''Bohemian Rhapsody'' un pūtīšu cīgu dūmus sejā. Vot, tā.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.