BICHINSH - nav obligāti...
October 2007
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Monday, May 17th, 2004 05:53 pm
nav obligāti...

...ar cik ļoti lielu nepatiku, riebumu un apspiestām dusmām devos turpceļā, tik antonīmiski noskaņots atgriezos atpakaļ... pat ne sev, ne kolēģiem nemanot viss sagriezās, apkrita un nu viss otrādi... nu nav jau protams, bet sajūtas pilnīgi citas... es pavadīju ciemiņus, nē, ne ciemiņus, bet vairākus mirkļus domās- kur rast motivāciju, vēlmi un spēku, bet neradis atbildi atkritu riteņkrēslā (ne nu gluži invalīdratiņos, bet biroja krēslā un ritenīshiem 8) ) un, pārvērtos... liekas, ka biju aizsteidzies pēdām pa priekšu un tās mani sadzina tikai pieturas mirklī... atkal atsākot kustību pretī dienas beigām, biju vai nu nemanāmi uzpildīc ar ko dzeltenu, vai pusdienas sagrieza iekshpusi kājām gaisā, bet kļuva ok... nezinu, kas turpināsies, kas aprausies un šobrīd domāt par to negribu, tāpēc uz brīdi iejukšu no darba uz mājām, vai no mājām uz darbu straumē un saplūdīšu ar mākoņiem...

Current Mood: Steidzīgs
Current Music: Staind

16CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

chiquita
chiquita
chiquita
Monday, May 17th, 2004 08:34 pm
:)

pusdienas sagrieza iekshpusi kājām gaisā... traki;0 ...vajadzēja tev labāk mana brāļa kotletes ēst;)


ReplyThread
bichinsh
bichinsh
bichinsh
Monday, May 17th, 2004 08:36 pm
Ņammm...

Nē, ēdiens viss bij ok, bet varbūt kādas īpašās garšvielas, vai kādas jaunas, skaistas, neprecētas pavārītes īpašās rokas, kas ēdienu padarīja tādu kā nedaudz maģisku un tonusu ceļošu... jauki, katrā ziņā! 8)


ReplyThread Parent
chiquita
chiquita
chiquita
Monday, May 17th, 2004 08:37 pm
Re: Ņammm...

hahahah ... jauna un skaista pavārīte domā? ...cik es esmu redzējusi ēdnīcās strādā tādas vecas un ar parūkām;)


ReplyThread Parent
bichinsh
bichinsh
bichinsh
Monday, May 17th, 2004 08:44 pm
hii!

Tādā gadījumā tās tomēr bija garšvielas... žēl... 8) Skaties, ka pašai nesanāk piepelnīties ar tādu parūku galvā! Nedusmo, tikai! 8)


ReplyThread Parent
chiquita
chiquita
chiquita
Monday, May 17th, 2004 08:52 pm
Re: hii!

man noteikti būtu tāda mežonīgi blonda parūka un es skrietu no virtuves laukā piekārtot salātu šķīvīšus ikreiz, kad kāds jaunēklis kā bichinsh ienāktu mūsu ēstuvītē;)))) ...es tad būtu veca un man jau vairs nebūtu ko zaudēt... ;) vecums tak nav šķērslis, lai pakoķetētu!

ps. neuztraucies, nedusmoju:) tas iepriekšējais nebija jāsaprot kā necieņa pret večiņām.. tikai epiteti;)


ReplyThread Parent
bichinsh
bichinsh
bichinsh
Monday, May 17th, 2004 09:02 pm
UUuu!

Nē, tās nevainīgas metaforas! 8) Jā, es arī iedomājos to ainu, kad tu ar 7 dažādiem ēdieniem uz rokām un adāmadatām iekš ar tīkliņu saņemtās copes uz galvas aizelsusies izskrien pa durvīm, nogāzdama ar 2 spieķiem pie katras rokas stāvošo simtgadnieci, kura savukārt līdzīgi Emīlam ieliekas ar kādu ķermeņa daļu biešu aukstās zupas terīnē, vienlaicīgi sadusmojot bārmeni, kurš metas sist vistuvākstāvošo 13 gadus veco puisīti, kura tēvs savukārt to redzēdams, izmanto situāciju un iekausta sievu, kuras brālis, miesās bagāc vergu turētājs, ienes restorānā visus 7 savus zirgus un mājkalpotāju, kuras latvieša acij netīkamā seja izraisa izbīli pūlī, kas metas virsū ēdamzāles stūrī stāvošajām mūķenēm, skaļi izsaucot dažādus politiskos saukļus kā "latviju krieviem!", "geju laulības - visiem!" utt.... oi, esmu atpakaļ!


ReplyThread Parent
chiquita
chiquita
chiquita
Monday, May 17th, 2004 09:10 pm
Re: UUuu!

hahhahahhhhaaha... tik nevainiigi viss saakaas;)))
...bet man nāktos palūgt zirgus izvest laukā no mūsu restorāna;)


ReplyThread Parent
bichinsh
bichinsh
bichinsh
Monday, May 17th, 2004 09:14 pm
Mhm

Tieshi tāpēc jau tu skrēji! Savādāk tev nāktos pieņemt kumeļa "atskriešanu" turpat, uz dejuplača! 8)


ReplyThread Parent
chiquita
chiquita
chiquita
Monday, May 17th, 2004 09:20 pm
Re: Mhm

vēl viens zirgs!!! oh gosh, man draud atlaišana;))))


ReplyThread Parent
bichinsh
bichinsh
bichinsh
Monday, May 17th, 2004 09:24 pm
Greenpeace ar mani, starpcitu, mans brālis ir jasmīns!

Jā, ņemot vērā, ka tev šajā laikā ir jāuztur 13 mazi bērneļi, kuri nez kādu sakritību bēc nav vienas rases pārstāvji un viens otru līdz šim vēl nepazīst, atlaišana varētu būt ja nu ne gluži globāla problēma, tad internacionāla gan! 8) Turies, un trenējies pie veterinārārstiem! vari skatīties arī Mūsu Čārliju- efekc tas pac!


ReplyThread Parent
chiquita
chiquita
chiquita
Monday, May 17th, 2004 09:30 pm
Re: Greenpeace ar mani, starpcitu, mans brālis ir forsh!

labāk pie tītariem nekā ar mērkaķiem;) kad šie džungļos visss kārtībā, bet tracina, ka mērkaķus saģērbj cilvēku drēbēs un tēlo, ka saprot ko viņš saka... :))))


ReplyThread Parent
bichinsh
bichinsh
bichinsh
Monday, May 17th, 2004 09:41 pm
Mans brālis joprojām ir jasmīns!

Tas jau saucās- sava veida egoisms! Tu domā, ka tie 4, 5, un vēl daudzkājainie sliktāki par visiem homo (kas nebūt nenozīmē kautkādas sexuālās orientācijas trūkumus un nepilnības) sapieņiem? Arī viņiem, tāpat kā žaketēs ielīdušiem onkoļiem, bērniem ar 16 pamperiem visās vietās un mātēm-rokerēm ir nepieciešamas savas pārraides un mēs pat nenojaušam cik stulbiem mums liek izskatīties tas pac čārlijs, flipers vai benijs hils (neesmu gan pārliecināc, ka pēdējais pārstāv kādu no savvaļas dzīvnieku sugām, bet viņa vārds manī izraisa redīsu-salātainas izjūtas, tā kā...)! Nākamreiz, kad skatīsies kaukādu našional džeografik vai ingmāra līdakas šovus, papēti savu mājdzīvnieku mīmiku un padomā! 8)


ReplyThread Parent
chiquita
chiquita
chiquita
Monday, May 17th, 2004 09:56 pm
Re: Mans brālis ir forshāks;)

jap, pareizi, flipers vēl viens bandītu ķērājs.. kā es par šamējo varēju aizmirst;)))
..mērkaķi briesmīgi skatās to čārliju;)))) šaubos vai tā seriāla mērķauditorija vispār ir mērkaķi;) un fliperu, tad sanāk jāskatās būtu delfīniem... :)
mana ģimene un citi zvēri nav nekādi veģitārieši!!! ;)))


ReplyThread Parent
bichinsh
bichinsh
bichinsh
Monday, May 17th, 2004 10:06 pm
Mans brālis mūžigi būs jasmīns!

Tev mājās ir mērkaķi? A kā ar bezizmērkaķiem? Neaizmirsti spalvaino taureņu plūkātāju - Lesiju! Viņa tak gudrāka var vismaz pusi Āfrikas ioedzīvotāju, ja ņem vērā, ka DĀR ir Eiropas savienībā... nu labi, neņem to, ņem tējas krūzi un ej skaties kādu zvēru filmu! (starpcitu, 3 sivēntiņi mācēja celt mājas! Mozh vajadzētu parunāt par Multihalles celtniecību?) 8) AttĀ!


ReplyThread Parent
chiquita
chiquita
chiquita
Tuesday, May 18th, 2004 12:16 am
Re: Mans brālis māk cept kotletes!

vēl tagad atceros vienu sēriju, kur puisiitis bija kaut kur iegrimis, laikam smiltiis, bet vinjam bija izkritis mobilais turpat netālu un tad viņš teica, lai Lesija pazvana... un dīvainākais bija tas, ka Lesija paspaidīja pogas un tad kaut kas pacēla otrā galā un tad Lesija iereejaas un tad otrā galā atkal:"Lesij, Lesij... kaut kas nav kārtībā? kur esi? tulīt būsim" un tad ieradās glābēji un izglāba to džeku un visi protams pateicās Lesijai... un es eju gulēt...tagad;)


ReplyThread Parent
bichinsh
bichinsh
bichinsh
Tuesday, May 18th, 2004 05:42 pm
JASMĪNS!

Ja tu mani tagad redzētu, tu smietos, kaut vai tikai tāpēc, lai pasmietos par to, kā es smejos par tavu textiņu! Labais! Nekas mani šodien vēl nebija šitā iesmaidinājis, paldies! 8) Man atkal patīk visādi Rekshi un Tin-ti-rin-tin-ti-ni, kas pēc savu sviestmaižu sasmērēšanas, protams izvairoties izmantot Rokforas sieru un kautkādu parasto desu, piesēžas pie TV un labāk par daudzām vecām tantiņām profesionāli operē ar tālvadības pulti, veiksmīgi atrodot kādu kanālu, kurš vienīgais no kādiem 180 citiem, šķiet dzīvniekam saistošs. 8) Nu jā, un tad saimniex viņam liek izmazgāt veļu, protams, krāsainās drēbes neliekot kopā ar baltajām, atmūķēt kādu 6ciparu slēdzeni, kuru pac nevar, noskriet 74 km aiz mašīnas, kas nepārprotami smako pēc noziedzniekiem un braucot nepārsniedz 35 jūdžu/stundā atzīmi, utt... jauku tv-vakaru! 8)


ReplyThread Parent