BICHINSH -
October 2007
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Sunday, May 16th, 2004 05:55 pm
...sirmas atmiņas, vējš un nepietiekams saules daudzums, pareizāk gan laikam būtu- siltums + negribīga vēlme kauko pasākt... skatos un nepamēģinot pat nepateiktu, cik ļoti mānīgs un patiesībā visai nepatīkams, kaut āŗišķīgi tik ļoti pievilcīgs... gandrīz kā ar cilvēkiem, protams ne vienmēr un visur, bet to jau laikam salīdzināt nevar... vajadzēja diezgan daudz laika, lai saņemtos, daudz... kad neko nespiežot un ļaujoties domām izplūstu, nedaudz nospiedoša sajūta pēdējo mirkļu kopumu sieta, nu spiežas pa vīlēm ārā... kā gan skanot var mainīties tā... njā... malks siltuma, kas silc arī tikai taustot, bet sajūtās grādi neceļas, tie kaukur vēju uzlūkojot momentāli krīt un tas sadrūmina... nē, atkārtojoties, kas ļoti nepatīk un oriģinalitātes un izdomas trūkumu brīžos uzmācīgi pārņem vadību un pagriež vēl par puscentimetru virs atzīmes, kas jau tā maximuma iedaļai pa virsu... pašapziņai netrūkstot tomēr nejūtos, galīgi nejūtos par to, ko varu, ko spēju, kur roka nenotrīcētu... bez tā, kas to slēpj, nezinu kā būtu... skatos uz draugu un domāju- kas ir tas, kas mūs iekategorizē kādā no atbilstošajām mapītēm vēl pirms mēs paši mēģinam sevi veidot... un kāpēc nav kāds, kas katram iedalītu jau laicīgi... es turpinu uz viņu skatīties un sajūtos... te jāseko kādam vārdam ar deminotīvu nokrāsu, jo... nezinu... liels slapjuma kamols tikko noskrēja rīklē... kas notiek? Phe, aptuveni trešā daļa- vājprāc- jau trešā, ir daudz, kas garām, bet nepietiek... skatos citur un smaidu... nē, tas viss patiesi, bet... kā tik augsts var tikt... visu cieņu! Tik ļoti negribas vienkārši palikt, esmu gatavs airēt, airēt spēcīgi, bet laikam tas kompass, kas nogrimis un apvārsnis vispakārt... Astrīdas apkalpei klusums... laikam jāgaida kāda zīme, kāda norāde, atkal jāgaida... tas nogurdina visvairāk... simpsonu debesis blakus pelēkiem plankumiem un es aizslīdu tiem līdzi...

Current Mood: Varbūt pat skaudošs
Current Music: Staind, Evanescence

7CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

chiquita
chiquita
chiquita
Sunday, May 16th, 2004 07:18 pm
;)

izlasīju, pārlasīju un... sapriecājos, ka dzīvs;)))
ps. kas ir "deminotīva nokrāsa"? nav vārdnīcas pie rokas;)


ReplyThread
bichinsh
bichinsh
bichinsh
Sunday, May 16th, 2004 09:56 pm
...hmm...

Sveika! Nu tas tā kā mazāks, vājāks, zemākstāvošs, nūuuu. vismaz manā izpratnē... Bet izklausījās tak iespaidīgi, vai ne? 8)


ReplyThread Parent
chiquita
chiquita
chiquita
Sunday, May 16th, 2004 10:13 pm
Re: ...hmm...

loti gudri izklausījās;))) nez kur tādu vārdu esi saklausījies;)


ReplyThread Parent
bichinsh
bichinsh
bichinsh
Monday, May 17th, 2004 12:06 am
miegs.

...saklausījies? Hmm... ņū, vai nu kādā vesternā ar Klistu Īstvudu priekšplānā (man gan liekas, ka nevienu tādu filmu gan vēl neesmu redzējis...), vai arī kāda taivānas politiskā un garīgā līdera uzrunā... aptuveni kā kaukādā Urbi Et Orbi... 8) Visdrīzāk gan tev vajadzētu izvēlēties atbildi, kas piedāvā textu ar domu par pašizdomājumiem, utt... 8) Arlabunakti!


ReplyThread Parent
chiquita
chiquita
chiquita
Monday, May 17th, 2004 12:32 am
Re: miegs.

deminutīvs-
Gramatikā - pamazinājuma forma, arī vārds šajā formā. Deminutīvi "bērniņš", "lietutiņš".

deminotīvs- ?( prasīt bichinjam;) )

ar labu nakti;)


ReplyThread Parent
basilia
de Leona
Monday, May 17th, 2004 06:46 pm

Astriidas apkalpei pilniigs klusums. Par tiem kas juuraa!...


ReplyThread
bichinsh
bichinsh
bichinsh
Monday, May 17th, 2004 08:24 pm
...wiiii....

Tu šobrīd pacel glāzi, vai kādu citu dzērienu saturošu trauku? Tas jau tev tāc kā tosc sanāca! 8) nekā smaidīga gan Astrīdas lietā nav, bet nu... Ja neesi loga tuvumā, iesaku pameklēt kādu kam tāc ir, vai tagad jau ir arī iespēja pa telafonu pasūtīt kādu Velux jumtinieku! 8) Kāpēc? Saulrieta krāsas debesis pār visām jumtu un koku galotnēm liek smaidīt manuprāt pat konservētiem zirnīšiem... 8) Smaidās!


ReplyThread Parent