bez_sakars

Pa bremzēm.

Jun. 25th, 2014 | 03:01 pm
From:: bez_sakars

Nevarētu teikt, ka ir garlaicīgi. Braucot no Berlīnes uz Latviju, Polijā iekļuvu autoavārijā. Tiku iespiests starp diviem auto. Bija mazs ātrums apdzīvotā vietā, tāpēc nav tik traki kā izklausās. Pēc tam auto izturēja līdz pašām mājām un tad sāka vaidēt un iztecēja eļļa. Varonis. Šodien aizvilku līdz meistaram noteikt bojājumus.

Atbraucot mājās vēl uzzināju, ka pirms divām dienām miris mans 16 gadīgais kaķis, kas bija mans mīļumiņš. Nesagaidīja mani. Nepaguvu atvadīties. Raudāju. Jāsaka gan, tajā dienā, kad nomira redzēju viņu sapnī un biju ļoti priecīgs. Iespējams tomēr savā veidā atvadījāmies.

Pa starpu vēl nosvinēti Jāņi ar draugiem aiz Jelgavas. Vai precīzāk - sporta spēles ar Jāņu svinēšanas elementiem. Divas ar pusi dienas pilnas ar futbolu, badmintonu, beisbolu un sleklainingu. Un ēšana, ēšana, ēšana.

Tagad beidzot lēnām jāieiet savā ritmā ar jogu no rītiem, skriešanu un muzicēšanu. Vakar mēģināju padziedāt, bet kakls vēl nav atguvies pēc angīnas. Nekas, es nekur nesteidzos. Sobrīd man laiks nepastāv. Sākam pa nullēm.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: