palagi draudzīgie dātumi Viņa Pirms Pirms Pēc Pēc
Prāta kabata - 15. Aprīlis 2009
pēc daudzpunktes
man ir histēriska stresa lēkme! Vakar nevarēju aizmigt, tas turpinās arī tagad.

Bakalaura darbs - johaidī, pirmā nodaļa tā smuki, vairākas grāmatas un saturiski feini izskatās. Otrā ir katastrofa, esmu kādām 3 grāmatām izšmaukusi cauri, bet ne vella! nekā nav čušššš!!!!! ir panika! TOTĀLA! es tak nevaru pārrakstīt vienu grāmatu vārds vārdā, būtībā tas ir vienīgais, ko es varu darīt, jā, manī valda izmisums.

Eksāmeni - jau pēc 2 nedēļām! bet es rakstu BD, man 15. jānodod 40lpp, bet ir jāmācās eksāmenam, jo viņš ir jānoliek, citādāk es to nolādēto universitāti nebeigšu! Jaunais cilvēks, kas ir mans pasniedzējs atsūtīja aprakstu par eksāmenu, redz būšot vārdu diktāts ( regulari sākot jau no februāra katru nedēļu vidēji jāmācās bija 120 vardiņi, protams, ka visi ir aizmirsušies), jāraksta teikumi, kurus esmu tikai tulkojusi, bet neesmu macijusies... un būs mistisks svaigs teksts jātulko. Jautājums, vai bez vārdnīcas? ja tā, es varu jau tgd atslābt un gatavoties studioju nebeigšanai maijā . HAHA!

Banka - joprojām nav ieskaitīta nauda, esmu parādā tik daudziem, ka nespēju sagaidīt to mirkli, kad iestāsties atvieglojuma sajūta, ka neesmu nevienam parādā, un tad es ļaušos nākamajai panikai, ieraugot , cik naudas man ir atlicis, vajadzētu būt jautri....

Garastāvoklis:: izmisusi

laikam satrakojos bik pa šerpu. gan jau tikšu galā :) citiem noteikti iet trakāk, man vienkārši būtība velk pie sirmiem matiem :D

Šodien uzzināju,ka mans kursa biedrs ir vārtu vīrs Skonto :)) ( ellīgi smuks)
es uzvārīju savu mīļo tēju, man ir mana mīļā tējkanniņa uz galda, nedaudz mīļāko cepumu ar sieru un kaudze filozofijas par skaistu dzīvi :) rakstam!



p.s iz pārdomu stūra... lai cik ļoti es nekavētos atmiņās par vecām patikšanām, man laikam nevajag, lai citi viņas uzjundītu ar zvanu, tu zini, ko viņš dara, vai sms: viņš ienāca tāds skumīgs... tas ir nez kādēļ ir sāpīgāk, nekā pašai pie sevis domāt par to, kas un kā. Bet dīvaini,ka satiekot fakultātē, nekas nenoraustās, nav vairs tā klunkšķa vai mulsuma, prieks satikt labu paziņu,kas uzsit uz pleca un apjautājas kā sokas. Dīvaini.

Garastāvoklis:: calm

profile
betany
User: [info]betany
Name: betany
calendar
Back Augusts 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31