... Lāčkodes jaunie piedzīvojumi ... - taatad Piebalgas alus daarzaa peec 19:00 hehe ;o)) [entries|archive|friends|userinfo]
Bella

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

taatad Piebalgas alus daarzaa peec 19:00 hehe ;o)) [17. Aug 2004|00:42]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[es jūtos: |ir oki.. nogurusi]
[mūzika: |klusumins]

jeej.. nju ko.. sanaaca paseedeshana alus padzershana.. ;o)) vieniigais es biju ljauna inoiciatore.. un kaukaa notinos uz kaadu laicinju.. jo sarunas panesaas par teemu (PC) ko esmu parklausijusies.. ;o)) heh nju ko sanaca man satikties ar [info]zupchix un [info]beauty uuun [info]kyrie kaa arii ar [info]spindzeliite ;o)) jauki ciuveecinji.. patiikam bij parunaatioes.. diemzheel pametu jamos.. (buudama ljauna un aizraudamas ar suniisha miciishanu) kuru atstiepa kaac [info]spindzeliites draugs.. ;o)) mazinju mellu kuceenu.. heh jamo pabarojam speeleejaamies staigaajaamies ar kuceenu pa liivu kaukumu utt utc.. ;o)) heh iisteniibaa dereet veel kaadreiz sataisiit paseedeeshanu.. tikai naakam reiz es nemuks tik aatr prom ;o)) iisteniibaa bija veel paaris ciuveeki no Hub'a vaardsakot kopaa bijaam (pastaaviigie sedetaaji, neskaitot tos kas pienaaca uz 15 min) 7 ciuveeki.. ;o) ehhs bet dazreiz alus rulzs... ;o))
Linkiekod man

Comments:
[User Picture]
From:[info]uks
Date:17. Augusts 2004 - 09:05
(Link)
kaukā savādi, ka arī meitenes runā par kompju lietām.
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:17. Augusts 2004 - 10:36
(Link)
zin tur bija arii kac mans pazinja.. dzekins.. un tas ka saaka runaat pa kompiishiem.. ar jamajiem visiem.. tad me ar [info]spindzeliite notinaamies.. uz kadu laicinju.. peecaak atgriezaamies.. tad atkal notinaamies.. un tad jau Cibisti bija prom... kaa izraadijaas.. man atkal tas pazinja zvaniija lai naakam atpakal... grr.. un atkal pievienojaas kaac veelviens muusu kopeejais draugs.. un sarunas atkal panesaas par PC... grr.. bet nikas.. es ar to pazinju sarunaaju (kurs atnaaca peedeejais), ka jams mani pacelam pie sevis uz maajaam aizvediis mani ( ar taxiiti) jeej.. tad sarunas par PC beidzaas ;oDD
[User Picture]
From:[info]beauty
Date:17. Augusts 2004 - 11:01
(Link)
Vakaram tik tiešām nebija ne vainas. Bija interesantas sarunas par kastēm. Bija dažādi rēcīgi joki.
Man patika;)
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:17. Augusts 2004 - 11:05
(Link)
es jau nikā nesaku ;o)) bija loabi.. vienīgais es jau biju pārklausijusies AntonaK sarunas par kastem uz jāņiem un vēl visādiem Alfas tusiņiem utt uct ;o)) bet bija oki... derētu kaukad atkārtot.. tikai tad es būš pieklājīgāka rīkotāja.. nemukšu ;o)))
[User Picture]
From:[info]beauty
Date:17. Augusts 2004 - 11:13
(Link)
AntonamK ar saviem pastāstiem nebija ne vainas. Ļoti daudz derīgas informācijas uzzināju.
Tavu mukšanu var saprast - suņuks bija;)
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:17. Augusts 2004 - 11:15
(Link)
nju jā.. heh tatad man attaisnojums ir ;o)) jeej.. ;o)) nju AntonsK i savdabīgs ciuvēks.. labs draugs man.. ;o)) bet nju zin.. ja tu pavadīt pāris vakarus ar viņu un gadītos satikt viņa paziņas.. tad tu mani saprastu hehe ;o))
[User Picture]
From:[info]beauty
Date:17. Augusts 2004 - 11:29
(Link)
Man itkā patīk runāt par kastēm;DDD Domāju, ka aiz garlaicības nenomirtu;)
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:17. Augusts 2004 - 11:40
(Link)
heh nju oks.. ;o)) vienk zin.. 1 h labi.. 2h.. oks.. 3 h.. 4 h.. 5 h.. viss man zb.. ;o)))