[icon] stāsti -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:14:02
oh, i'm so proud of myself!
labākās pusdienas, ko es sev jebkad esmu pagatavojusi. labakās. dažreiz tomēr noder neignorēt garšvielu plauktiņu.
liellopa gaļa ar kanēli un paprikas pulveri un vēl šo to. izrādās,ka garšīgi. rīsi un svaiga kukurūza. kukurūza vispār ir pasaka. tikai kukurūzas dēļ vien es gribētu, lai mēs esam iestrēguši vasaras beigu posmā.
un vēl es eksperimentālā kārtā uztaisīju variāciju par šiem (http://ooh-look.blogspot.com/2010/07/honey-and-harissa-glazed-eggplant.html) baklažāniem. tie man tagad tāds kā deserts.
comments: tōk tu mī Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]kuminjsh
Link:(Link)
Time:14:37
Ko nozīmē "dažreiz"? Tu gribi teikt,ka ikdienā lieto tikai sāli un piparus?:O
(Reply to this) (Thread)


[info]becca
Link:(Link)
Time:14:49
tik bēdīgi nav. bet vispār es ilgstoši biju ieņēmusi galvā,ka garšvielas nozīmē asu ēdienu. tāds man negašo. tagad cīnos ar sevi.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]kuminjsh
Link:(Link)
Time:14:54
Dīvainas lietas Tu esi izdomājusi!;) Es vispār nesaprotu,kā var pagatavot kaut ko garšīgu bez garšaugiem - rozmarīna,timiāna, koriandra, ingvera, dažādiem pipariem, karija, hmeli-suneli, utt;)
(Reply to this) (Parent)

[icon] stāsti -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.