|
Jūlijs 22., 2016
15:43 ko cilvēki dara ar saldajiem ķiršiem, kad apēsta maksimāli iespējamā deva, bet piecreiz tik daudz paliek pāri? es vakarnakt atkauloju kādus 7 litrus. saliku saldētavā daļu. gāzt virsū šnabi? man te saka, ka saldajiem tā nedarot. zaptes nelietoju, kompotus arī. taisīt sulu? žēl mest ārā, apēst nespēsim.
|
Comments:
Visādi saldie ēdieni, kūkas? Liec arī pārējos saldētavā :)
Mums saldēdieni un kūkas ne pārāk. Saliku pudelē, pieliku garšvielas, uzlēju šnabi. Redzēs, kas sanāks.
sasaldēt un tad ziemā likt klāt šampanietim.
žēl, ka šampanieti nevar tā pa kokiem, pa mežiem salasīt. ķirši man savākti, tur vēl zemenes un avenes saldētavā kompānijā. tik šampanietis nav :) |
|
|
Sviesta Ciba |