Out There - smieklīgi
Wednesday, November 4th, 2009 11:50 pm
smieklīgi

cik jauki reizēm ir saņemt ziņu no kāda, no kura to negaidi. smaids uz visudienu garantēts :) jauki apzināties,ka Tevi atcerās tā pat vien. :)

BEIDZOT. Beidzot var atvilkt elpu pēc visām skriešanām, eksāmeniem, paspēšanas būt 2vās vietās vienlaicīgi un "broken smiles" glābšanas (reizēm jau tikmaz vajag, lai kādu iepriecinātu. ;) daru ko varu, lai uzmundrinātu ,sasmaidinātu :), samotivētu vai vnk kādam palīdzētu. ( tā kā, ja kādam pazudies dzīves spars, motivācija ,optimisms vai vnk pazudies smaids - brīvi var uzsist man kādu rindiņu, centīšos palīdzēt ;)

pieņemsim, pagājušo nedēļ, sevi redzēju uz ĻOTI liela ekrāna. smieklīgi redzēt savas sejas izteiksmes, mīmiku no malas. sasmējos. :D iesaku pamēģināt mājās. samontēt filmu no video, kas uzņemti ceļojumā vai mājās, māžojoties spoguļa piekšā. :) būs par ko pasmiet, kad smaids būs pagaisis.. (turklāt, vienmēr var uzfilmēt draugus :D viņiem nezinot. sanāk reizēm labs materiāls dzimšanas dienas dāvanām un/ vai šantāžai! :D hehehe just kiddin' )

ok, esmu laikama izrāvusies:)

iešu izdarīt ko prātīgu. piemēram, izgulēties :)

Current Mood: creative

CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend