bauhaus

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
vai mēs vienkārši ignorēsim faktu, ka leitestos ir kāda cilvēka sagraizītās vēnas? nezinu ko lai šādos gadījumos dara.. 911? ātro palīdzību? adrese? nu nezinu.. zivs... kundzīt... es nezinu kāda ir adrese. pīp pīp pīp.... feisītī jau uzreiz būtu 2k šēras un ar bluķi pa durvīm. cibā circeņi čirkst. kāds to cilvēku pazīst? aizejiet tak aprunāties pasakiet, ka viss būs kārtībā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On February 18th, 2024, 10:33 pm, [info]3koma14vs007 commented:
Nepazīstu "zivs", tāpēc personiski palīdzēt nespēju.

Bet apelēt pie cibas t.s. intelektuāļiem, kādu šeit lielais vairums...?

Tā kā viņi gandrīz bez izņēmuma ir kreisie intelektuāļi, viņus atsevišķu "mazo cilvēku" problēmas maz interesē. Komunistiem atsevišķi cilvēki nekad agrāk, tāpat kā tagad, nav interesējuši - tikai lielas masas un pats galvenais - "lielas" idejas.. Agrāk - proletariāta un komunisma uzvara visā pasaulē, tagad - "zaļais kurss", "apspiestie" homiķi, "nabaga" migranti u.tml. "lielas" globālas "problēmas", ar kurām viņi kaismīgi cīnās.
Bet te kaut kāds nevienu neinteresējošs lietotājs "zivs"...

[User Picture]
On February 18th, 2024, 11:20 pm, [info]bauhaus replied:
šī liekulība te, protams, spiežas laukā pa visām vīlēm, bet nav pat jābūt lielo ideju snobam - arī parastais vidējais latvietis bez jebkādas lielas idejas gandrīz vienmēr paies garām, piemēram, ģībstošai tantei vai noklīdušam bērnam.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry