bauda

Nesakarīgā Rīta Avīze

Jan. 9th, 2022 | 07:56 pm
From:: bauda

Diemžēl miermÄ«lÄ«gās demonstrācijas Almati izmantoja ārzemēs apmācÄ«tu teroristu grupējumi, kuri centās graut likumÄ«bu un kārtÄ«bu Kazahstānā. Viņu noziedzÄ«gās darbÄ«bas sekas bija nekārtÄ«bas, laupÄ«Å”anas, izvaroÅ”anas un masveida vardarbÄ«ba.

Uzbrukumos Almati piedalÄ«jās gandrÄ«z 20 tÅ«kstoÅ”i bruņotajos grupējumos ietilpstoÅ”u teroristu, kuri bija apmācÄ«ti ārzemēs. TieÅ”i viņi postÄ«ja administratÄ«vās iestādes un militāros objektus, ieņēma lidostu, kā Ä·Ä«lniekus sagrābjot citu valstu pasažieru un kravas lidmaŔīnas. Tas liecina par Å”o noziedznieku augsto sagatavotÄ«bas un koordinācijas lÄ«meni.


Avots: NRA.LV

Kad vakar Å”o lasÄ«ju, man vispār nebija skaidrs, kā Veidemanes troļļu Å”aika var atļauties saukt sevi par žurnālistiem, kas pretendē uz vismaz kaut simbolisku preses objektivitāti, ja tādā pilnÄ«gā pujātā pārpublicē oficiālo Kazahstānas varas iestāžu versiju un vēl IZCEÄ» BOLDĀ vismazticamākās vietas, bet Å”odien, vēloties uzmest saÅ”utuÅ”u aci tam sviestam vēlreiz, pamanÄ«ju, ka raksts atrodas sadaļā VIEDOKÄ»I (tātad turpat, kur Apiņa polÅ«cijas, kas, starp citu, ir nākamais, ko piedāvā lasÄ«t uzreiz pēc Ŕī) un tā autors ir... Kazahstānas vēstniecÄ«ba Latvijā :)

Fuck you NRA! Tā it kā tas kaut ko mainÄ«tu! Es to rakstu atradu gÅ«glējot Kazahstāna + nemieri vai kaut ko tamlÄ«dzÄ«gu! Nesaprotu, kā Veidemane spēj sabalansēt Å”o pērkamās žurkas morāli ar savu izslavēto rusofobiju, jo ar Ŕādiem reklāmrakstiem taču kalpo tādam paÅ”am totalitārismam, pret kuru nemitÄ«gi met krustus kā psiha lauku vecene!? Tas taču ir vēl stÅ«lbāk par Boratu ar viņa KĀLIJU. JagÅ”emaÅ”! Vizit Khazakhsthan!



LÅ«k, te Varlamova rezumē par pagājuÅ”o nedēļu Almati, kuram reāli var arÄ« ticēt, jo viņam nav rezona dirst. Ja nav iespējams izsekot lÄ«dzi un interesē, tad gan labāk skatÄ«ties no sākuma, bet video ir ielinkots no kopsavilkuma vietas, jo beigu beigās tas ir pats galvenais. Laiks izdarÄ«t secinājumus un virzÄ«ties uz priekÅ”u!


p.s. Uzzināju_pēdējais, ka KZ galvaspilsētu (reiz bija tāda Astana stepes vidū, uz kuru no Almati pārcēla administratīvo centru; ka tik KHL klubs joprojām nav Astanas kaut kas) jau gandrīz trīs gadus sauc par Nursultanu? Es pis beigtu zirgu! Kazahstānas Ļeņina iela lol, 5. nosaukums pēc kārtas. Nez, kāds būs nākamais :)

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.