Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:13 pm: BattleField2 kits description
Pamatā jau nav klabes auditorijai, vēlāk būs arī forumā jāiegrūž.

Special Forces -

Special Forces jeb SF, šo kitu parasti izvēlas totāli maniaki-kamikadzes un īstie pr0. C4 dod iespēju justies kā staigājošajam samurajam, kurš ar saucienu "banzaai!" metas virsū visam kas kustas. bieži vien C4 uzlikšana notiek ļoti lielā steigā, par cik tas tiek izmantots galvenokārt garāmbraucošo tanku un amfībiju spridzināšanai, un parasti kā likums pats spridzinātājs aiziet pie tēviem tāpat kā bruņutehnika. pr0 šo kitu izvēlas tāpēc, ka SF ir ļoti labi ieroči. Defaultie M4 un AK-74U jau ir tīri ok, taču īstie shoot-kill-reload estēti izvēlas G36C vai SCAR-L.

Sniper -

Sniper izvēlas intraverti ļautiņi, kuri reizi pa reizei atļaujas patraucēt kaujaslauku ar klusu šāvienu. Darbojas reizē kā skauti un viņu "šeku reku lido lidmašīnīte" vai "kājnieki pie karoga" piepilda jau tā pārslogoto skaņas fonu, kurā kopā jaucas attāli šāvieni, komandiera pavēles un helikoptera dūkoņa. Snaiperus neviens nemīl, jo tas ir pašpietiekams kits - šauj tikai pretiniekus, bet jēga no tiem kā no zirgiem operā. Visu virtuālo spēļu ienīstākais bieds - teamkillers (latv. savējšauji) parasti izvēlas snaipera kitu kombinācijā ar M95, ieroci kas spēj cauršaut bruņotu stiklu.

Assault -

Assault izvēlas godīgi un kārtīgi spēlētāji vai arī teh n00b1. Godīgie un kārtīgie ar šo kitu staigā apkārt un vāc karogus, šauj citus kājniekus un kopumā cenšas izbaudīt kara šausmas. N00b1 ar šo kitu staigā tikai tāpēc, ka ienākot serverī šis kits ir uzstādīts spēlētājam pēc noklusējuma.

Support -

Support izvēlas tie, kuri nevēlas taupīt lodes un kuriem tā īsti nav iepaticies kāds konkrēts kits. Iespēja citiem papildināt munīciju tiek novērtēta apsveicami no citu spēlētāju puses. Taču, parasti ar supportu spēlē kāds pilsonis, kuram viss ir vienalga - patīk viņš kādam vai nepatīk, aicina viņu grupā vai neaicina. Tāpat kā snaiperi, šo spēlētāja tipu var atrast guļam uz zemes, jo tāpat kā snaiperiem, supporta ieroču precizitāte pamatīgi krītas stāvot kājās ('Arney mode on' nav paredzēts).

Engineer -

Engineer izvēlas bruņutehnikas cienītāji. Par cik inženieriem ir ļoti vāji ieroči (izņemot MK3A1, kurš ir perfekts tuvcīņai), tad šāds solis ir pareizs un loģisks. Inženierus mīl tehnikas lietotāji, jo`čaklais rūķis-inženieris mistiskā veidā spēj labot tiltus, tehniku un artilēriju neizkāpjot no mašīnas, līdz ar to 2 blakus viens otram stāvoši tanki, kuros katrā sēž pa inženierim ir ļoti grūti uzveicami, kājniekiem kopumā inženieris ir vienaldzīgs, ja neskaita reizes, kad ir nepieciešams atmīnēt snaipera kājnieku mīnu.

Medic -

Medic izvēlas punktu krājēji un tie, kuri šaubās par savām spējām izdzīvot ar trauso cilvēka ķermenīti kaujaslaukā. Mediķi ir tev visapkārt tad, kad tev to nevajag, taču nedaudz uzgaidi, nomirsti un tie pazudīs. Mediķis ir viens no visvairāk lamātajiem/slavētākajiem kitiem (liela daļa no lāstiem ir adresēti EA Games par nespēju izlaist pienācīgu ielāpu). Gribi būt bageris (buger - cilvēks kurš izmanto spēles nepilnības savā labā)? Izvēlies mediķi.

Anti tank -

Anti tank izvēlas keksi, kuri skolā parasti izšāva vienu asprātību reizi nedēļā. Tehnikas cienītāji šo kitu ienīst. Pat kaujas helikopteri no tiem nav pasargāti. 2 līdz 3 raķetes tankam, pārējiem vēl mazāk (ieskaitot kājniekus - 'one shot one kill').

eh tā kā nedaudz apnika klabināt, jaaiziet līdz veikalam. kaut kad vēlāk vajadzēs uzrakstīt arī par tehniku.

Powered by Sviesta Ciba