Better jungler wins

[info]batou @ 07:05 pm: un atkal par veco tēmu
skatos pēdējā laikā todds hovards iegūst saurona apmēra heitu no pārējiem. bet man ir jāsaka, ka es to mazo respektēju. par to, ka viņš visu laiku pieturas pie principa reklamēt snake oil no kura pēc tam patiešām var uztaisīt īstu tableti.

falloutu 3 es izgāju vienu reizi (addonus vispār ne). kad pirmo reizi redzēju skrīnus no tā es arī tāpat kā pārējie old guard f1 un f2 biju neapmierināts. 3d action in my iso turn based rgp? why? bet savukār NV esmu izgājis ar visiem addoniem 3 reizes. un tagad spēlējot f4 es ceru, ka bethesda iedos f4 obsidianam lai mēs tiktu pie NV2.

jā, snake oil. bet paskatieties uz jauno Doomu (par to man būs atsevišķi jāuzraksta vēl neesmu izgājis līdz beigām). bethesda "saprot" action manuprāt. jā varbūt ne visus iespējamos rpg elementus, atkal vecais stāsts par to, ka nav viņiem writeru pieklājīgu. varētu padomāt, ka wizardry 8 bija labāk. tas, ka viņi tagad ir tuvāk fps man laikam patīk labāk, jo es pats esmu bijis vienmēr tuvāk fpsam nevis tīri 2+2=4 tātad next turn you should take cover. apples and oranges laikam

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba