(bez virsraksta)

Maijs. 21., 2012 | 04:47 pm

Diemžēl neviens pasūtījums nav ienācis.

Tāpēc veiksim padziļinātu ieskatu LBL finālos.

Ar skaistu 100 pret 70 finālu 5.spēlē VEF, pamatā Rīga, bet dažreiz arī Aizkraukle/Jēkabpils/Saldus/Talsi... bla bla bla ... (ievieto jebkuru Latvijas pilsētu vai ciemu, kurā VEF varētu uzspēlēt vai ir uzspēlējuši "mājas komanda" statusā), uzvarēja BK Ventspils.

Šo Latvijas basketbola gada notikumu klātienē noskatījās apaļi divi tūkstoši un pieci simti skatītāju. Ja izdala vidējo, sanāk 14 skatītāji uz vienu iemesto grozu (punktu). (2500/170).

pēdējā finālu spēlē laukumā tika visi pieteikti spēlētāji (vadoties pēc protokola, ko LBL publicē internetā http://basket.lv/lbl1/?xframesrc=http%3A%2F%2Fwww1.basket.lv%2Fplain%2Flbl%2Fprotokols%2F31136&xframeid=basketlvframe )

vismazāk spēlēja Ronalds Zaķis, 01:58, Ventspils komandas sastāvā, bet visvairāk spēlēja tie, kuriem Gundars Vētra (BK Ventspils galvenais treneris, bet protokolā tas nav rakstīts, tāpēc no atmiņas rakstu) saskata visspožāko nākotni Latvijas basketbolā: Mamadi Melameka Diane un Todd Abernethy - abiem orientējoši 32 ar pusi minūtes...

Ja salīdzina ar VEF visvairāk spēlējošajiem, tad šeit Ramūns Butauts vislielāko meistarību un potenciālu Latvijas basketbolam redz tādā spēlētājā, kura vārds ir Curtis Millage, gandrīz 31 minūte spēles laika.

---

Tikmēr Labākais LBL play0off spēļu uzbrucējs patiesībā spēlē BK Valmiera - tas ir Ingus Bankevics. 23,7 acis/spēlē.








TOPlist

Links | ir doma | Add to Memories