(bez virsraksta)

Apr. 12., 2012 | 01:37 pm

Par saviem vārdiem jāatbild.
16. martā, pēc dažu NBA maiņu apspriedelēšanas rakstīju: "... turpinājums sekos ..."
Neticēju, ka saņemšos kaut ko papildināt. Bet beidzot saņēmos!!!

Šķiet, ka vislabākais darījums būs bijis, vismaz līdz šim, tas kurā Lakers dabūja Ramonu Sešansu, vai kā nu viņu pareizi latvisko. Ramon Sessions. http://www.nba.com/playerfile/ramon_sessions/career_stats.html Zaudētās bumbas (turnovers jeb "kļūdas" LV protokolos) (2,00 uz 2,69), piezīmes (1,54 uz 1,56) un soda metienu % (83 uz 73,4) ir sliktāki, bet visos galvenajos rādītājos ir uzlabojumi. punktos 10,5 uz 13,5, piespēles 5,2 uz 7,1. Spēles laiks no 24,5 uz 30,8 minūtēm, un metienu % no 39,8 uz 51,1%.

Nene (Vošington Wizards), šķiet, atkal ir savainots, bet niks Jangs (El.Ei. Klepers) cienījami pilda savu rezervista lomu, kura paredz iemest dažus normālus metienus pa spēli. Jangam - atšķirībā no Ramona S, statistika vājāka, bet toties viņš, gluži tāpat kā Ramons S., ir komandā, kuras uzvaru skaits pārsniedz zaudējumu skaitu.

Spurs, dabūjuši Ričarda Džefersona vietā Stīvenu Džeksonu, uzvarēja aptuveni desmit spēles pēc kārtas.

Dereks Fišers 12 spēlēs Oklahomā uzrāda vēl sliktāku statistiku, nekā ar Lakers. Jā, Hjūstonā (kur Lakers viņu aizmainīja) viņš tā arī neieradās ar domu spēlēt Rockets komandas labā. Oklahoma ar Fišeru (12 spēles zem OKC) ir dabūjusi 3 zaudējumus pēc kārtas, kas līdz tam šosezon nebija pieredzēts.

Toties Markuss Kembijs, kurš Hjūstonā ieradās, vāc cienījamu statistiku, par spīti kaut kādam savainojumam. Hjūstona šobrīd ir 8.vietā.

Džeralds Voless uz Nets neko daudz nemaina, varbūt izņemot to, ka Deronam Viljamsam ir bijuši statistkas izvirdumi. Memets Okurs Džērsijā spēlē kaut kur pa vidu starp sezonas sākuma statistiku Jūtā un savu karjeras ierasto statistiku līdz tam. Nets necīnās par vietu playoff.

Toties Milvokī Bucks ir uzlabojušies, un ar ex-werioru Monteju Elisu vēl cīnās par 8. vietu austrumos. Pats Montejs gan kļuvis švakāks, izņemot to, ka mazāk piezīmes novāc, un mazāk zaudē bumbas ("kļūdās"). Kvamī Brauns/Endrjū Boguts samainījās vietām, bet neviens nav spēlējis.

Links | ir doma | Add to Memories