NBA zvaigžņu spēles dalībnieki

Feb. 10., 2012 | 08:01 am

Yahoo izceļ Kevinu Lavu un Krisu Bošu kā svarīgākos rezervistus. Acīmredzot viņi it kā būtu ļoti tuvu tam, lai būtu pamatsastāvā.

Austrumu konference: Joining Bosh on the Eastern Conference team will be Atlanta Hawks guard Joe Johnson, Chicago Bulls forward Luol Deng, Boston Celtics guard Paul Pierce, Philadelphia 76ers forward Andre Iguodala, Indiana Pacers center Roy Hibbert and New Jersey Nets guard Deron Williams.

Rojs Hiberts acīmredzot ir vismazāk zināmais no šiem visiem.

Rietumu konference: In addition to Love, Portland Trail Blazers forward LaMarcus Aldridge, Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook, Phoenix Suns guard Steve Nash, Memphis Grizzlies center Marc Gasol, Dallas Mavericks forward Dirk Nowitzki and San Antonio Spurs guard Tony Parker.

Stīvs Nešs vēl aizvien ir zvaigzne! Pirms dažām dienām kļuva 38 gadus vecs. Viņa labākās sezonas acīmredzot bija pirms aptuveni 7 gadiem. Toreiz, Fīniksas Suns sastāvā bija Džo Džonsons, Kventins Ričardsons, Šons Merions un Amare Stoudemairs. Viens no šī saraksta ir Austrumu konferences sastāvā, viens ir izcīnījis čempiontitulu. Kventins Ričardsons ir norietā, bet Amare Stoudemairs vienkārši nav sastāvā (punkti no 25 uz 18, arī citos rādītājos kritums, izņemot pārķertās bumbas, no 0,9 uz 1,1 un soda metienu %, no 79 uz 81 - bet skaitliski mazāk izpilda vidēji mačā). Atgādina, ka Dantoni sākās grūtības ar Šaka ierašanos Fīniksā... tagad ir Čandlers, arī smagnējā tipa centrs...

No leģendām, ilggadējiem visu zvaigžņu spēles dalībniekiem, sastāvā nav Tims Dankans un Kevins Garnets.

Rejs Alens un Redžons Rondo balansē uz tās robežas, bet īsti nav ilggadīgie dalībnieki.

Lemarkuss Oldridžs ir 5. rezultatīvākais līgā, Kevins Lavs virs viņa. Nosacīti var teikt, ka tas ir pārsteigums, lai gan šie spēlētāji paši par sevi jau sevi ir pierādījuši arī agrāk.

Zināmā mērā lokauta dēļ ir pasliktinājusies uzbrukumu kvalitāte - labākais piespēlētājs ir Nešs ar 10 piespēlēm vidēji spēlē, lai gan citus gadus virs 10 ir vairāki spēlētāji.

Links | ir doma | Add to Memories


(bez virsraksta)

Feb. 10., 2012 | 04:31 pm

26.janvāra spēlē starp Celtics un Magic bija gadījums, ka ceļgalu savainoja Džamīr Nelsons. Magic saspēles vadītājs. Celtics galvenais treneris Doks Riverss tajā brīdī bija netālu, un pajautāja kaut, ko vai ir kārtībā, jo Nelsons sēdēja uz grīdas. Un uzreiz treneris komentēja: "Es neesmu īsts ārsts (angļu val. - doctor), es vienkārši esmu Doks Riverss (angļu valodā Doc, ko sarunvalodā lieto, lai apzīmētu doctor - tātad, ārstu".

Links | ir doma | Add to Memories