(bez virsraksta)

Sep. 25., 2009 | 09:48 am

Sāku lasīt kabatas portāla interviju ar Faļču.

Tad beigās Latvijai "lojālais" Miglinieks ir "varonis". Jeb arī, sakot tiešā tekstā, ticot KV tekstam, Igors Miglinieks sabotēja Latvijas izlasi! Kārtējo reizi. 1997. gadā puslaikā pasēt TĀDU pārsvaru...

Galvenais, ka Helmanis kritizē KV par pasivitāti, bet treneris Mr.Lojalitāte viņu kritizē par pārāk aktīvu darbību...
_______________

Otrs - ja Bērzs ir gomoseksuāli orientēts, un Biedža ir viņa draugs, tad var sākt saprast, kāpēc Biedža un neviena no tām meitenēm ilgi nepaliek kopā.

_______________

Trešais - kāpēc KV jādiskvalifice, ja nav uzklausīti viņa apsvērumi un paskaidrojumi? Tas ir, ja intervijā pareizi saprotams, ka bez uklausīšanas 3 gadu diskvalifikācija.

_______________
ŠNEPA PIELAIZĪŠANĀS KEHRAM UN NOPIRKTAIS SKOLAS DIPLOMS TAGAD PARĀDĀS DOMĀŠANAS TRŪKUMĀ UN DIVKOSĪBĀ! LŪK, ILUSTRĀCIJAI.

Jau sākot gatavoties, Šneps pavēstīja, ka līdzekļu ir maz. Varbūt tas kā nebūt traucēja darba gaitai?
Kā var būt maz līdzekļu, ja pirms gada Trajkovičs un Buļs par LBS naudu apbraukāja visu Eiropu, bet šogad cilvēkiem nogriež dienas naudas. Man tā dienas nauda ir vai nav – tas neko sevišķi nemaina, bet tai pašā laikā bija spēlētāji, kas pusgadu nebija saņēmuši algu savos klubos. Arī dakteriem un masieriem kavējās algas divus mēnešus, un viens no masieriem pievienojās tikai uz čempionātu. Tas nozīmēja to, ka, ja vēlējies masēties, bija jagaida aptuveni stunda pēc treniņa. Bija daudz sīkumu, par ko pat smiekli nāk – uz Liepāju pašiem bija japērk benzīns, ārsti „Efes” kausā nedrīkstēja nākt uz launagu, jo izrādījās, ka nebija pietiekami līdzekļu. Sponsoriem pārbaudes spēlēs iedod labākās biļetes, bet mums, ko iedot radiniekiem, kaut kur stūros un tikai četras. Pēc čempionāta runāju ar biznesa cilvēkiem, kas teica, ka būtu varējuši palīdzēt LBS. Tad rodas jautājums – ko darīja Šneps laikā, kad vajadzēja piesaistīt sponsorus? Vienu brīdi likās – ko tad jūs prasāt no mums rezultātu. Esam Latvijas izlase, ja mēs braucam, tad visam jābūt perfekti, augstākajā līmenī, jo tad arī spēlētājiem būs dzinulis spēlēt augstākā līmenī. It kā saka, ka krīze šogad, bet tas pats jau bija pagājušajā gadā – dzīvojām viesnīcā, kurā pa sienām staigāja tarakāni, biļetes radiniekiem uz mačiem bija jāpērk pašiem. 2007. gadā dabūju potītes savainojumu, bet apdrošināšanas naudu neesmu saņēmis. Tie bija 50 000 eiro, bet izlases menedžeris un doks nebija uzrakstījuši pareizu atskaiti... Ceru, ka ar katru gadu izlasē tiks uzlabots arī organizatoriskais darbs, bet pats gan vairāk par to nevarēšu pārliecināties.

Links | ir doma | Add to Memories