68:81 pret Krieviju

Sep. 7., 2009 | 07:29 pm

Krievijai lielāko starpību izšķirošajos brīžos radīja amerikānis.

komiskajam: http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_War

Spēle noritēja, kā biju prognozējis. Latvija izskatījās kā cilvēks brīdī, kad iet uz poda, grib kaut ko izspiest, kaut ko izspiež, bet vienalga paliek sajūta, ka tur iekšā vēl kaut kas ir. Vai čurā pret vēju.

Ja būtu bijusi nedaudz lielāka pacietība izspēlēt uzbrukumus brīžos, kad K.Kambala vairs nevarēja pavilkt, viss būtu pilnīgi otrādi. Starpība bija patiešām neliela. Pat bez KK, nospēlējot pēc shēmas, varētu turēties.

Krievija jau gudri darīja ar to, ka, esot plusos, nekur nesteidzās. Latvija slikti presingoja, bet Krievija (nevis "krievi" :D ) ar to radīja Latvijai vēl lielāku stresu. KV pirmajam tas izpaudās.

Biedriņš - kāpēc nespēlēja? Potītes trauma laikam.

Latvija izgāja uz individuālo, ko nedrīkstēja. Kāpēc K.Kemzura neņēma oficiāli pieejamos minūtes pārtraukumus?! Vai tiešām jau nolaidis rokas?

Treneris izveidoja shēmu, kuru nebija gatavs līdz galam realizēt. Plus paši spēlētāji čurāja pret vēju, un pēc roku apčurāšanas sāka stresot, nevis nokratīt pilītes un pagaidīt, kamēr nožūst, lai mierīgi aizietu un pie izlietnes tās rokas nomazgātu.

Links | ir doma | Add to Memories