BSAgency

Aug. 20., 2009 | 08:42 pm

Artūrs Kalnītis, kas sevi prezentē kā Armanda Šķēles aģents, ĻOTI PROFESIONĀLI demonstrē, ka ir ĻOTI LABS aģents.

Kalnīša PROFESIONALITĀTI raksturo šie citāti no Twittera:

Twitter lietotājs balticball: Šķēlem laikam atkritis arī Estudiantes variants, jo viņi paņēmuši vienu amerikāņu 2. numuru Ramel Curry
BSAgency atbild: Shkjeele ir divreiz daargaaks par vinju ... tur arii ir taa probleema!

Twitter lietotājs ValdisValters: Armands Šķēle jau palaida garām 2 spāņu klubu,jo Murcia piedāvā darbu Delinkinaitim,tā jau būs lv jāspēlē?
BSAgency @ValdisValters LV Shkjeele nespeelees ...
@ValdisValters Taa arii paliks Shkjeeles prioritaate ... Mazliet pamainot attieksmi Armandam ir visas iespeejas tur tikt !

Twitter lietotājs balticball: Tāpēc varbūt labāk piekrist par 10-15K un pierādīt uzreiz sevi ACB, lai nākamajā sezonā būtu 2x lielāks līgums?!
BSAgency @balticball Tu tieshaam domaa, ka Skele ir 10k speeletaajs !?

Man patiik! Agjenti taadi , agjenti shitaadi ! Mees vienkaarshi veicam savu darbu un meegjinam to dariit cik vien labi varam !

Nu klubu viedokla - protams ! Piespeeleesim mulkiitim bez agjenta liigumu un gan jau parakstiis apskatoties tikai uz ciparu :)


ATKĀPE: Kalnītim un BSAgency es ieteiktu nākt klajā ar paziņojumu, ka http://twitter.com/BSAgency ir kāds viltvārdis, kas vēlas nomelnot šos darboņus. Bet ja tie patiešām ir Šķēles aģenti, tad ir naivi, un demonstrē zemu profesionalitāti, trulā veidot komentējot, ka Šķēles cena ir lielāka nekā viņam sola, u.tml. muļķības. Jā, tekstā augstāk lieli burti ir ar ironiju, ja kāds to nesaprata uzreiz. Pats Kalnītis droši vien, ja to izlasītu, justos pagodināts, ironiju nesajūtot. Viņš droši vien arī nezina vārda "ironija" nozīmi. šeit būs skaidrojums - http://lv.wikipedia.org/wiki/Ironija

Kāds varētu Kalnītim pateikt, ka viņš tā varētu runāt kā padļiza-draugs, nevis aģents. Vai man būtu jādod padomi?

1) Jautājums par attieksmes pamainīšanu - aģents tā nedrīkst izteikties. Aģentam jāprot likt pretī tie plusi, kas paceļ cenu un aizēno mīnusus, nevis neauglīgi atspēkot neatspēkojamo.

2) Algas jautājums - vienā ierakstā runā, ka Shkjeele neesot 10k speeleetaajs, vēlāk jau kaut ko muld par aģenta lomu pārējos līguma punktos. Ja vēlas publiski diskutēt par līguma slēgšanas taktiku, kā tas tagad notiek, tad prātīgāk jāizvēlas tie kritēriji. Te galvenais kritērijs ir 25k eiro meenesii, te atkal jau dzīvokļa atrašanās vieta un aizkaru krāsa... Jātur savs mugurkauls taisns, nevis katrā vējā kā puņķim uz drāts jālokās.

3) Pateikt visiem, ka prioritāte ir viena kaut kāda līga, pat īsti nesaprotot, kāpēc vinjiem taada ir vajadzīga - tā nevajag teikt! Jāprot izteikties diplomātiskāk! Mērķis ir augsta līmeņa eiropas līga. Aģents to ir reducējis uz Spāniju. Šaurs skatījums - skrien uz priekšu kā zirgi ar klapēm uz acīm.

Links | ir doma | Add to Memories