Sieviešu izlase izcīna 7.vietu

Jun. 20., 2009 | 10:52 pm

Šodien Latvija ar 67:59 pārspēja Slovākijas republiku spēlē par 7.vietu sieviešu EČ. Pēc pirmajām apakšgrupām teicu, ka Latvija ir top4. Izrādās, ka 2007. gadā Latvijas sieviešu izlase bija 4. vietā.

Uzvaru sērija
Kāds bija izrēķinājis, ka sieviešu izlasei bijušas cik tur tās uzvaras pēc kārtas. Aptuveni desmit. Man jau šķita dīvaini, ka tik daudz ir dabūts, bet pieņēmu ka ar visām kvalifikācijas spēlēm un iepriekšējā čempionāta veiksmīgu noslēgumu tas tā varētu būt. Vēlāk izrādījās, ka ieskaitītas pārbaudes spēles. Droši vien arī aiz slēgtām durvīm notikušās..

Interneta adrese
oficiālā EČ adrese - http://www.eurobasketwomen2009.com/en/default.asp - aprīkota ar tādu dizainu, kas man nav saprotams. Nesaku, ka "slikts". Vienkārši manas vēlmes tas apmierina ļoti slikti. Neko nevar ātri atrast un saprast. Nerodas vēlmes tur iet, lai kaut ko atrastu un uzzinātu. Kā jau visās FIBA lapās...

Radio
Kaut kad čempionāta sākumā viena izlases spēlētāja bija radio intervijā uz ~stundu. Nezinu, vai izlasē bija viņa vai nebija. Ja nebija, tad it kā OK; ja bija, tad kā turnīra laikā var kam tādam tērēt tik daudz laika?
apskatījos: http://www.radioswh.lv/swh/page.php?id=60

Izlašu čempionāti mani tā īsti neuzrunā. Vietas ir statistikai.

Links | ir doma | Add to Memories