Viedoklis: Latvijas basketbols šobrīd

Mar. 22., 2009 | 01:08 pm

Piektdien biju uz Barons-Zemgale spēli 49. vidusskolā. Lieki teikt, ka mazā (salīdzinot ar OSC vai Arēnu, protams, kur būtu jāspēlē čempioniem) skolas zāle bija pārpildīta. "Nācās krietni pacīnīties, lai atrastu sev vietu," - šādu tekstu noteikti nevarētu teikt :P :D

Uz spēli bija atbraukuši daži lauķi (tas nav apvainojums, savā ziņā pat pagodinājums). Zeidaka alley-oop un Šķēles danks pašā sākumā neizsauca tādu sajūsmu kā LBL zvaigžņu spēles sākumsastāva centrs, kurš iemeta divus punktus un izprovocēja piezīmi pretiniekam, pēc tam iemeta arī soda metienu. Jā, tas ir neviens cits, kā zvaigžņu spēles centrs "Rietumu" sastāvā, kur, starp citu, 100% realizēja savas iespējas metienos (2 no 2) un bija vadošais cīņā par atlēkušajām bumbām (10).

Starp citu, Armanda Krauliņa mazmeitai esot piedzimis bērns no Ronalda Zaķa. Privātajā dzīvē izlasīju, Rimi rindā gaidot.

Labi, pārāk novirzījos :D

Tātad zāle bija tikai tik pilna, lai nebūtu nepieklājīgi tukša. Spriežot pie uzraksta pie zāles durvīm, 49. vsk. ir ieklīdis kāds narkodīleris vai cits kaitīgs elements, jo no plkst. 9:00 slēdz cietu kaut kādas tur durvis.

Šķēle bija labs tehniski, bet acīmredzami nemotivēts.
Demetriuss Aleksanders pat vispār neatrada motivāciju pat atnākt uz spēli. Ā, pareizi, viņi taupa naudu un visādus lētos ņem. Okafors jau nu gan izskatījās sliktākais no visiem, kas šosezon tur redzēti.
Treneris - bez kaut kāda sava spēles plāna, izskatījās, ka "trenē".

Zemgalei nevar izvirzīt augstus mērķus, jo tā, es saprotu, ir jauno cilvēku audzināšanas vieta. Protams, vienu zvaigzni jau ir izaudzinājuši.. Piemēram, Dairis Bertāns nospēlēja mazāk minūtes nekā Bambis tajā zvaigžņu spēlē. Tā ka, katrs var spriest par to, kurš LBL ir lielāks stārs.

http://basket.lv/lbl/all_star/protokols/18164


_____________________
LBL atlikušās spēles Rīgā:
24., Otrdiena 17:00 ASK/Jun. Liepājas Papīrs Arēna Rīga
4., Sestdiena 17:00 VEF Valmiera OSC
6., Pirmdiena 20:00 ASK Rīga ASK/Buki OSC
14., Otrdiena 20:00 ASK Rīga Liepāja OSC
15., Trešdiena 20:00 VEF Barons/LMT OSC

Links | ir doma {2} | Add to Memories