Ja es būtu Ralfs

Mar. 19., 2009 | 12:50 pm

Šodien Bertāns varētu debitēt Ventspils sastāvā spēlē pret VEF. Cerams, ka žurnālisti pajautās slavenajam Rīgas kluba trenerim viņa viedokli par Bertāna pāreju. Kā zināms, viņš ir kritizējis Bertānu, norādot uz trūkumiem. Interesanti, vai viņš pie sevis mēģināja šo spēlētāju dabūt, vai nemēģināja?

Bet kas man prātā - Vētra un Miglinieks, spriežot pēc viņu karjeras attīstības, bieži ir braukājuši pa pasauli, savā ziņā "mētājušies apkārt". Var secināt, ka visu laiku viņus pavadījis tas nemiers, kas lika arī izvēlēties NVO izlasi, nevis Latviju. Jo cilvēks pēc būtības jau daudz nemainās savas dzīves laikā.

Ar to gribu pievērsties iespējamai Bertāna nākotnei. No Ralfa Pleinica viedokļa: jā, labi, Bertāns atnāca uz Ventspils klubu. Bet... kas notiek tālāk? Katru dienu ir jāskatās pār plecu atpakaļ, vai Bertāns atkal kaut kur netaisās aizskriet. Labi, Ventspils dabūs transfēra naudu, bet es dodu 99%, ka tuvāko 3 sezonu laikā Bertāns aizskries pie kāda cita kluba. 98%, ka to viņš izdarīs ne-starpsezonā.

Ja viņš nospēlēs Ventspils klubā vairāk kā 5 sezonas pēc kārtas, tad tam vienam policijas priekšniekam no filmas nāksies vien noticēt, ka viņa sūds ir rozā un smaržo pēc avenēm. vai zemenēm.. :D

Links | ir doma | Add to Memories


(bez virsraksta)

Mar. 19., 2009 | 01:53 pm

Izrādās, VEF-Ventspils spēle notiks Rīgā, OSC, pl. 20.
Ja ziema tā nebūtu aizkavējusies un mani nomocījusi, un ja spēle nebūtu TIK vēlu, tad jau pat būtu jāaiziet uz to spēli. Un ja savu ielūgumu neatstātu mājās, jo nezināju par tādas spēles būšanu Rīgā.

Piektdien 18:30 Barons 49. vsk. spēlēs pret LBL Zvaigžņu spēles sākumsastāva centru J.Bambi (LOL). Kāpēc vispār viņš ir jāapsmej? Vienkārši Barons pret Zemgali.

Links | ir doma {2} | Add to Memories