augsta līmeņa un dziļa analīze... (ironija)

Feb. 19., 2009 | 11:51 am

askriga.lv

Pēcspēles galveno treneru komentāri

Donalds Kairis:

- Ļoti slikti iesākām spēli. It kā bija brīvi metieni, bet nespējām trāpīt. Pēc tam spējām atgūties un līdzsvarot spēli. Problēmas sākās ar piezīmēm, kas izjauca maiņu rotāciju. Beigās palikām tikai ar pieciem spēlētājiem, kas sagādāja vēl papildus problēmas. Ventspils šodien arī ļoti labi nospēlēja aizsardzībā. Uzbrukumā viņi daudz spieda uz groza apakšu, sagādājot mums piezīmes. Beigās pēdējais metiens nebija plānots kāds tas sanāca. Bija cita iecere.

Ja neskaita faktu konstatāciju, kas visiem bija redzama, viņš tikai pateica, ka pēdējais metiens bija plānots citāds. Katrs loģiski to varēja izdomāt - ja komanda neuzvarēja, neiemeta, tad plānots droši vien bija iemest un uzvarēt...

"Diena"
ASK Rīga galvenais treneris Donalds Kairis: “Mums izdevās palēns starts, netrāpījām metienus no labām pozīcijām. Spēles gaitā izpaudās enerģijas un piezīmju problēmas. Ventspilnieki bieži centās iespēlēt bumbu soda laukumā, tāpēc aizsardzībā klājās grūti un neizdevās izvairīties no pārkāpumiem.”

Uz jautājumu, vai pēdējais uzbrukums sešas sekundes līdz pamatlaika beigām noritējis tā, kā bija plānots, Kairis atbildēja noliedzoši: “Bija labākas idejas, bet tās netika realizētas.”

Links | ir doma {1} | Add to Memories


VV psih.

Feb. 19., 2009 | 08:20 pm

Tipisks Valda Valtera teksts:

Amerikā gan Džeksonu pārāk neieredz, nezinu kāpēc. Iespējams, skaudība, bet skaidrs ir viens - Džordans, Kobe un Šaks uzvarējuši tieši ar Džeksonu kopā.

http://esports.lv/nedelas_jautajums/18022009-cik_svariga_ir_psihologija

Links | ir doma | Add to Memories