Barons atlaiž Kažu

Dec. 31., 2008 | 05:48 pm

Tikai viens klubs - LOJĀLAIS "Barons" tā var izdarīt.

Kāpēc nevar publikai pateikt, ka nav naudas, ar ko samaksāt dārgajam trenerim? Vai arī, ka nav naudas, ar ko nopirkt spēlētājus, kas būtu atbilstoši izvirzītā mērķa sasniegšanai. Vanags aizlaidies pāri okeāniem un jūrām, lai nav jātaisnojas. Visītis viņu varētu pakonsultēt par klušēšanu, un kā tas rada liekas baumas un sliktu slavu..
___________
"Barons" atbrīvo treneri Muižnieku

jordan22 2008-12-31 17:30

Latvijas čempionvienības Barons/LMT Rīga vadība trešdien, (2008. gada) 31. decembrī vienojās par sadarbības līguma beigšanu ar līdzšinējo galveno treneri Kārli Muižnieku.

Ivo Zonne: „Sezonas pirmajā daļā Barons/LMT Rīga nav sasniegusi iecerētos rezultātus un netiek demonstrēts pietiekami kvalitatīvs basketbols. Šādā situācijā vainojami visi – ne tikai treneris un basketbolisti, bet arī kluba vadība. Šovasar laicīgi netika veikta basketbolistu atlase un sastāva komplektācija atbilstoši mērķiem. Tas ievērojami sarežģīja turpmāko darbu, tiecoties pēc spēles uzlabošanas. Līdz ar Kārļa Muižnieka aiziešanu no komandas sezonas uzdevumi nav mainījušies – Latvijas čempionu tituls un līdzdalība Baltijas Basketbola līgas finālsacensībās.”

zisis, 17:43, pirms 9 minūtēm, citēt
Nu blin, nu ne jau Teteri par trenneri! Teteri par trenneri var likt nu nezinu, varbūt kādai amatieru līgas komandai, bet ne jau Baronam.
Kas tad tagad iesildoties visiem pieci dos....?
Cerams tiks paņemts treners uzreiz, jā nē tad Teters nolaidīs vēl trakāk Baronu....

Links | ir doma {2} | Add to Memories