Rīgas karsējmeiteņu topiņš

Dec. 21., 2008 | 11:17 am

1. VEF Rīga
2. ASK Rīga
3. Barons/LMT Rīga

Links | ir doma | Add to Memories


(bez virsraksta)

Dec. 21., 2008 | 02:30 pm

Pirmo reizi pēc ilgiem laikiem izlasīju visus komentārus eSports.lv rakstā par ASK-Žalgiris spēli
Nekā īpaši jauna neatklāju.

Tikai varētu vairāki kritikas veltīt Kaspara Kambalas bezgaumībai. 1) Viņa apķēpātā roka ir bezgaumīga. Viņš pats to sauc par tetovējumu. 2) Frizūra, nu, labi, vēl tā-tā... 3) Viņa mākslīgā ažiotāžas celšana ap sevi. Tas it tāpat kā daži maksā Privātajai dzīvei, lai viņus uzskata par slavenībām, tāpat Kambala paņem uz pārsteiguma momentu izsalkušos, nosiekalojušos sporta žurnālistus. Kambala ir pārvērtēts. Viņš tikai grib, lai viņam visi pievērstu uzmanību un apbrīnotu.

Bet Sandis Valters ir pārmaksāts. Bertāns ir par zemu novērtēts. Štelmahers arī ir par zemu novērtēts, varbūt arī mazliet raksturs vainīgs.



___________
Gaidot pirmdienas Ziemassvētku spēli:

Jautājums: kā radās Kristapa Valtera iesauka "Ādolfs"?
Atbilde: šoferis iedeva tādu.

__________
„VEF Rīga” iesaistās cīņā pret narkotikām

Šodien, 7.novembrī, basketbola klubs (BK) „VFEF Rīga”, iesaistoties cīņā pret narkotikām, izsludina eseju konkursu Latvijas vispārizglītojošo skolu 7.-9.klašu skolēniem, tā temats - „Kāds vienmēr uzvar, un kāds vienmēr zaudē. Narkotikas uzvar vienmēr.

/ TNT eksperti Čārlzs Bārklijs un Kenijs Smits teica: Dažreiz, kad tu uzvari, patiesībā tu zaudē. Un kad tu zaudē, patiesībā tu kaut ko iegūsti (uzvari).

Links | ir doma | Add to Memories