(bez virsraksta)

Dec. 7., 2008 | 11:07 am

BBL taisnojas

Piektdien Barons-ASK bija tīri normāla spēle. Nez, ko Valdis Valters teiktu, ja viņam pirms gada kāds apgalvotu, ka Sandis Valters, Latvijas basketbola pēdējo gadu viens no labākajiem metējiem (bumbas; grozā; no attāluma) spēles pēdējās sekundēs atdos piespēli uz 3-punktu metiena līnijas stāvošam 218cm garam horvātam, lai šis izpildītu svarīgo metienu.

Links | ir doma {2} | Add to Memories


VEF

Dec. 7., 2008 | 05:14 pm

No VEF Rīga (Valsts elektro fabrikas Rīga) mājaslapas (kopēts pa taisno, nelabojot kļūdas - nav mana vaina)
http://web3232.wbh.deac.lv

Kurš, tavuprāt, ir piemērotākais kandidāts valstsvienības trenera amatam?
K.Kemzura (35)
J.Kazlausks (2)
G.Vētra (9)
Paldies par piedalīšanos aptaujā!

_______________________
Blogo Sandis Silavs

Nu jau ir pagājusi nedēļa, kopš neesmu rokās turējis basketbola bumbu, jo pagajušo pirmdien treniņa laikā neveiksmīgi piezemējos un guvu potītes savainojumu. Kā vēlāk izrādijās, ir daļēji plīsusi saite un atveseļošanās process varētu ilgt pat sešas nedēļas, kas nozīmē, ka sezonas pirmā puse man ir beigusies.

Nebija patīkami uzzināt, ka pusotru mēnesi būs jāiztiek bez basketbola, mierināju sevi ar domu, ka tāds ir sports un ka varēja būt vēl trakāk.

Tagad katru dienu apmeklēju procedūras, kas veicina atrāku atveseļošanos, kā arī trenera Edgara Buiķa vadībā notiek nopietns treniņdarbs svaru zālē.

Ja viss notiks kā plānots un es zinu, ka tā būs, tad nopietni trenēties atsākšu no Jaunā gada un darīšu to ar dubultu apņēmību, jo būs jāatgūst iekavētais!
_______________________

V.Valtera viedoklis par valstsvienības treneri

Pēc Latvijas Basketbola savienības paziņojuma, ka uz Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenā trenera amatu pretendē lietuvieši Kestutis Kemzura un Jons Kazlausks, kā arī Gundars Vētra, "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters nekavējoties saņēma vairākus Vefiņa līdzjutēju jautājumus, kurš no nosauktajiem, viņaprāt, būtu vispiemērotākais.

Jautājums: kurš kandidāts, Tavuprat, būtu labākais izlases trenera amatam? Vētra, Kemzura vai Kazlausks?

V.Valtera atbilde: Kestutis Kemzura.

Jāatgādina, ka savu viedookli par K.Kemzuras atbilstību šim amatam V.Valters pauda jau pērn 26.novemba blogā "Vai Latvijas basketbola izlasei ir vajadzīgs ārzemju treneris?", kur toreiz rakstīja, ka "kandidāts numur viens uz šo amatu, manuprāt, varētu būt Kēstutis Kemzura, kas pašlaik strādā basketbola klubā "Himki". Viņš ir strādājis kopā ar Deividu Blatu, Krievijas izlases treneri, kurš izcīnīja Eiropas čempionu titulu. K.Kemzuram ir labi panākumi klubā, es domāju, ka viņš arī labi pazīst Latvijas basketbolu".

/Komentāros Juris nevar nepiekrist :D/

_______________________

VEF viesosies Jeglavā

RĪGA, DEC 05, BNS - "VEF Rīga" un "Liepājas Lauvas" sestdien viesos aizvadīs Latvijas basketbola līgas (LBL) spēles.

"VEF Rīga" plkst. 19 Jelgavā tiksies ar BK "Zemgale" basketbolistiem, bet liepājnieki plkst. 17 sāks cīņu Saulkrastos, kur mērosies spēkiem ar "Ķeizarmežu".

Vefiešu spēlei seko līdzi šeit http://www.basket.lv/online/14001538

"Liepājas Lauvas" pirms sestdienas spēlēm ar septiņām uzvarām 10 spēlēs ir 3. vietā. "VEF Rīga" ar četriem panākumiem deviņās cīņās ieņem 6. vietu. Savukārt BK "Zemgale" basketbolisti ar četrām uzvarām 10 spēlēs ir septītie, bet "Ķeizarmežs" noslēdz turnīra tabulu un ir 9. vietā ar vienu uzvaru 11 spēlēs.

Links | ir doma | Add to Memories


VV V spēles Rīgā (Valda Valtera VEF'A)

Dec. 7., 2008 | 05:21 pm

Decembris
2008.12.13 19:00 VEF Riga - Valga Welg Olimpic Sport Center *
16., Otrdiena 20.00 VEF Liepāja OSC
22., Pirmdiena 18.30 Barons/LMT VEF 49.vsk
O, jā! Gribu šo Pirms-Ziemassvētku spēli. kā savulaik Šaks-Kobe NBA Ziemassvētkos..

Janvāris
10., Sestdiena 17:00 VEF Liepāja OSC
2009.01.15 20:00 VEF Riga - Tallinna Kalev Olimpic Sport Center
24., Sestdiena 17:00 VEF ASK/Buki OSC

Februāris
18., Trešdiena 20:00 VEF Ķeizarmežs OSC

_________________
* 13. Decembris 16:10 BBL OSC ASK Rīga - Rock

Links | ir doma | Add to Memories