(bez virsraksta)

Nov. 26., 2008 | 05:26 pm

Par izlases treneri lems pirmdien (papildināts)
http://esports.lv/basketbols/izlases/26112008-senhofs_galejais_lemums_pirmdien

Rihards Olmanis autors 2008-11-26 13:39
Šodien Basketbola savienības valdes sēdē vēl netika pieņemts galējais galīgais lēmums par to, kurš turpmāk būs Latvijas vīriešu valstsvienības galvenais treneris, toties (reiz vienā veikalā pārdevēsj teica: TOTIES mums ir LEGO! :DDD lai gan tas nebija tieši "LEGO" bet vienkārši saliekamie klucīši("tika atsijāti pēdējie pieci kandidāti.

"Tika veikts (kāpēc viņš nesaka: Guntis un Edgars paveica..?) ļoti rūpīgs un analītisks darbs, jo, šo jautājumu izskatot, nevēlamies atkārtot iepriekšējās kļūdas. Pieejam jautājumam ļoti nopietni - sēdē ilga trīsarpus stundas, un tika izskatīts tikai un vienīgi viens jautājums - par izlases treneri," telefonsarunā ar portālu eSports.lv stāsta valdes loceklis Guntis Šēnhofs.

"Ļoti nopietni izanalizējām katru no kandidātiem atsevišķi. Varu pateikt, ka kandidātu loks sašaurināts no astoņiem līdz pēdējiem pieciem kandidātiem, bet uzvārdus nenosaukšu. Pirmdien plkst. 16.00 būs atkārtota sēde, kurā tiks paziņots vīriešu basketbola izlases jaunais treneris."

____________
Tāpēc Butauts nevarētu būt top-kluba treneris:
Ramūns Butauts uzsvēra grūto cīņu ar Francijas komandu: "Apsveicu pretiniekus ar uzvaru. Bija smaga un sarežģīta cīņa, kas šajā spēlē arī piepildījās, to biju paredzējis jau pirms mača."
KĀPĒC VIENMĒR JĀAPSVEIC?!

Links | ir doma | Add to Memories