Barons-ASK sūds

Nov. 15., 2008 | 08:23 pm

Toreiz, kad ASK spēli bija ielikuši 21.00, gribējās uzrakstīt kaut ko. Bet tikko pēc spēles* drīzāk gribējās mājās, nekā vēl sēdēt vēlu naktī un gudrot kādu tekstu.

* tāpat no spēles aizgāju kādu mirkli pirms beigām.

Tātad lai ietu uz spēli 21.00 ir jābūt interesei par kaut ko. Pa ceļam vai pie reizes uz tādām spēlēm neiet. Tāpēc tai spēlei bija izvirzītas augstas prasības. Vairāk vai mazāk cerības attaisnojās. Spēle bija normāla, šovs bija, atmosfēra bija. Lauvas-karsējmeitenes deja pie Run DMC dziesmas iezīmēja jaunu deju, kas iepriekšējās divas reizes bija ļoti vienāda. Šoreiz kaut kas jauns.

Tad pēc dažām dienām bija Barons mājas spēle. Varbūt uz ASK fona, bet tā spēle šķita nožēlojama, atmosfēra bija nekāda. Spēlētāju sarunas uz laukuma pat varēja dzirdēt... Bet beigas pašai spēlei bija interesantas. Ventspils uzspēlēja un uzvarēja.

____________

Barons šodien nospēlēja pietiekami skatāmi, bija noskaņoti pārspēt Rīgas ASK komandu. Bet ASK šai spēlei nebija gatavi. Armijas sporta klubs neizrādīja pretestību, padarot spēli par bez-cīņu. Papildus tam tiesneši pārņēma spēli savā varā. (13.sekunde). Diemžēl tiesnešiem neizdevās spēli padarīt skatāmāku. Tieši otrādi.. Nezinu par Lietuvu un Igauniju, bet šķiet, ka pirmo reizi Baltijas basketbola līgas vēsturē tiesneši nopelnīja šādu novērtējumu no faniem: "Fuck you referees!" (x5). Tas nav gadījums, kad viens piedzēries lohs kaut ko bļaustās, tēlo asprāti. Tā bija kolektīva fanu rīcība. Un par nelaimi tiesnešiem (vēstures ierakstam - Oskars Lucis, Juris Kokainis, Olegs Latisevs; lai paši skaidro kuram lielākais kauns pienākas - šoreiz piedāvāju viņiem solidāru atbildību), tas bija diezgan pelnīti. Tiesneši nopelnīja, ka viņus .. :DDD LOL

____________

Ejam tālāk.

Barona informatoram noderētu aiziet uz kādiem angļu valodas kursiem, vai arī TOPMENEDŽERIS A.Vanags vai E.Toms vai I.Zonne vai jebkurš cits varētu uz lapiņas tam informatoram uzrakstīt, kā izrunā ārzemju (importa) spēlētāju uzvārdus. Barona plānos, kā var nojaust, ir lēti "ekspluatēt" ārzemniekus, tāpēc lai tas informators labāk iemācās!

Vēstures ierakstam: Demetriusu Aleksanderu pagājušajā sezonā sistemātiski dēvēja par "Aleksander Demetrius". Šodien Charles Rhodes nebija Roudss, bet apmēram "R[h]odess". Corey Brewer kļuva par "Brever". Var piedot, ja diskutē - Brūers, Brūvers, Brīvers, utt. Bruno Šundovs viņam ir vienkārši Sundovs.. Tyrone Brazelton ir Brazeltons.. (a parasti latvisko uz "ei" - tātad Breizeltons).

Varētu piedot, ka Barons būtu latviska vienība. Diemžēl Barona TOPMENEDŽERI ar savu LIELISKO sistēmu jauc galvu vienkāršam latviešu bāleliņam - informatoram. Lai kas viņš arī būtu. Vai tas nebija cilvēks, kura iesauka ir "Flame"? ([flame], nevis [fleim]).

Lieli burti, jo ar ironiju. Vai kā sauc to, kad pateiktā vārda patiesā nozīme ir domāta pilnīgi pretēja, nekā parasti to uztver.
_____________

Pārdomājot savu iepriekšējo dzīvi, ienāca prātā Barona talonu sistēma. Vai tā nav negodīga konkurence? ko, nez, Konkurences padome par to teiks?

Konkurences likums
V nodaļa
Negodīga konkurence
18.pants. Negodīgas konkurences aizliegums
(1) Negodīga konkurence ir aizliegta.
(2) Par negodīgu konkurenci uzskatāmas darbības, kuru rezultātā tiek pārkāpti normatīvie akti vai godīgas saimnieciskās darbības paražas un ir radusies vai varētu rasties konkurences kavēšana, ierobežošana vai deformēšana.


un es nemaz netaisos skatīties, ko nozīmē

VIII nodaļa
Eiropas Savienības konkurences tiesību piemērošana


_____________

jebkurā gadījumā - dienas beigās Barons ir parādījis pieklājīgu sniegumu, tiesneši nav notiesājuši savu labāko spēli, ASK bija nožēlojami. Un vēl kas - Barona fani vienā brīdī aizdedzināja kaut kādas ugunis. nezinu kā sauc, nestrādāju ar pirotehniku u.c. bērnu rotaļlietām.. Nekas jau nebūtu pretī, bet tad kāpēc viņiem atļauj ienest tādus sūdus, ja parasto skatītāju vienmēr pārbauda? Liek somu atvērt, pastāstīt par somas saturu. Ož pēc diskriminācijas! Vainīga ir Arēnas vadība? Kluba vadība? Nezinu.

Links | ir doma | Add to Memories