(bez virsraksta)

Nov. 13., 2008 | 06:23 pm

Kā aģentūru LETA informēja LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas vadītājs Jānis Palkavnieks, šobrīd Latvijas izlases galvenā trenera amata kandidātu lokā ir astoņi kandidāti.

LBS valde pozitīvi novērtēja Trajkoviča spēju iesaistīt gatavošanās procesā ievērojamu skaitu jauno spēlētāju, kuriem līdz ar to radās reāla iespēja pretendēt uz izlases sastāvu. Veiksmīgi tika izveidota otrā izlase, kurā galvenais treneris iesaistīja vairākus Latvijas klubu spēlētājus. Trajkoviča vadībā tika nodrošināts ļoti profesionāls individuālais darbs ar spēlētājiem.

Tomēr kā mīnusu valde uzskata Trajkoviča nespēju izveidot spēcīgu treneru kolektīvu, kas spētu sasniegt iespējamo augstāko rezultātu. Tāpat galvenais treneris nespēja gūt uzticību un autoritāti izlases spēlētājos un Latvijas basketbola sabiedrībā kopumā. Arī sportiskais sniegums, jo īpaši uzbrukumā, bijis ļoti nepilnīgs, netika pilnvērtīgi izmantotas visas Latvijas izlases priekšrocības. LBS valde secināja, ka veiksmīgam startam Polijā nepieciešams daudz spēcīgāks treneru kolektīvs.

"Izlasei vajadzīgs tāds galvenais treneris, kas labi saprot Latvijas basketbolu un kas var sapulcināt un vadīt spēcīgu treneru komandu, kā arī iegūt nopietnu autoritāti vadošo spēlētāju acīs, lai pilnīgāk izmantotu viņu potenciālu," pēc valdes sēdes atzina LBS prezidents Ojārs Kehris.

_________________

KUR LOĢIKA?!

Spēcīgs treneru kolektīvs Trajkovičam jāalgo par savu algu, kas bija aptuveni tajā pašā līmenī kā Muižniekam?

Nespēja gūt autoritāti? Daži iemetēji (alkohola) presē kaut ko papļurināja, un uzreiz tā ir visu spēlētāju nostāja? Vai viņi tiešā veidā teica "viņš man nav autoritāte" ?!

Sportiskais sniegums neveiksmīgs - vai tad uzdevumu neizpildīja? Neļāva Biedriņam, Janičenokam demonstrēt meistarību? Nu labi, Biedriņš varēja vēl vairāk demonstrēt meistarību... pieņemu [lasīt ar ironiju]!

Netika izmantotas visas priekšrocības - lai nosauc tās visas un pretī uzliek, kas tad palika neizmantots, un kad pēdējoreiz tas bija izmantots.

__________________

LBS valdes secinājumu var pielīdzināt šādam: Citrons ir auglis. Šis auglis nav apelsīns. Tātad tas ir citrons.


:DDDDDDDDDDDD
LOL
____________________

Vienkārši politiski negribēja paturēt Trajkoviču. Bet nobijās skaidri pateikt.

Links | ir doma | Add to Memories