NBA sāks sezonu

Okt. 28., 2008 | 09:42 pm

Pavisam aizmirsās, ka Barons-Žalgiris toreiz arī pārcēlās no 18:30 uz 20:15. Nezinu, cikos precīzi sākās, jo tāpat nokavēju sākumu. :P :D
barons.lv tā kā tādi mīkstie vispirms uz 19:30 ierakstīja, lai gan ltv programmma jau no sākuma rakstīja, ka pārraidi sāks 20:05.

Gundars Vētra: "Baronā" nekas nenotiek tā, kā basketbolā vajadzētu notikt. Viņi pabeidz komplektāciju oktobrī, bet es no pirmās dienas teicu, ka pilns sastāvs vajadzīgs jau vasaras vidū, un sezonas vidū spēlētājus klāt neņemšu."

"Tā bija sezona, kurā Šķēle kļuva par tādu spēlētāju, kāds viņš ir patlaban. Spēlētāju, kurš var būt līderis, var dot rezultātu. Līdz tam viņš bija tikai jauns un perspektīvs. Arī Bērziņš tajā gadā ielika pamatus tam, ka var spēlēt zināmā līmenī. Taču diezgan ātri arī sapratu, ka brīdī, kad jāizrauj uzvara, viņš nevar atrasties laukumā. Māris Gulbis? No manas puses viņam bija liels uzticības kredīts, kas ne vienmēr tika attaisnots. Kad "Baronam" vēl bija mazais budžets, Gulbis, būdams puišelis, reāli palīdzēja. Cerēju, ka izaugsmes dinamika turpināsies, bet kaut kādu iemeslu dēļ tas nenotika. Varbūt raksturs vainīgs."

"Lai kā tika pieņemts lēmums iecelt viņu amatā, tagad cilvēks savu darbu ir izdarījis, turklāt ne slikti. Pakļaušanās spiedienam, kas prasa viņu nomainīt, parāda organizācijas vājumu. Kluba sponsori var teikt, ka nepatīk komandas spēles stils, bet izlasē visu nosaka rezultāts. Un mērķis ir sasniegts."

"Viņš parādīja mugurkaulu attiecībās ar atsevišķiem spēlētājiem un pierādīja, ka arī bez viņiem var kaut ko izdarīt. Paradokss: tam basketbolam, ko Trajkovičs gatavojās spēlēt, Šķēle bija nepieciešams, jo viņš Latvijā vislabāk spēlē ar bumbu. Blūms ir labs, bet viņš nav pats labākais lēmumu pieņēmējs. Kristaps Valters ir pārāk nestabils. Kad Šķēli atbrīvoja, domāju, ka tā ir kļūda, tomēr vajadzīgais rezultāts tika sasniegts arī bez viņa."

no avīzes "Diena"

bet NBA? tam ir jāseko, ja vietējā basketbolā nekā nav.

Links | ir doma {2} | Add to Memories