ASK vēlie spēles sākuma laiki

Okt. 15., 2008 | 08:11 pm

Ņujorkas Knicks, Losandželosas Lakers vēlākās mājas spēles sākas 19:30, izņemot Knicks sezonas pēdējo spēli pret principiālajiem pretiniekiem Ņūdžersijas Nets, kura notiks Minesotā...

ASK Rīga sevi uzskata par augstāka līmeņa komandu, jo savas spēles sāk 20:00, bet vakardien pret ārzemju klubu pat 20:30... Protams, no Kaspara Kambalas viedokļa tas ir labi, jo pieradis pie Amerikas režīma, viņš labprātāk apmeklē spēles vēlāk pēc Latvijas laika. Galu galā, viņš tagad apmeklē praktiski visas ASK spēles... Arī citiem spēlētājiem pret spēlēm, kas vēlu sākas, nav iebildumu, acīmredzot, jo tāds režīms sakrīt arī ar brīvā laika interesēm.

spriežot pēc protokola, vakardienas apmeklētība bija aptuveni tādā pašā līmenī kā pagājušajā sezonā, ja ne labāk.

Vārdu sakot, uzskatu, ka atsevišķu personu intereses par vēlāku spēles laiku kaitē basketbolam. Ja ne īstermiņā, tad ilgtermiņā. Neesam tomēr Spānija, kur ir normāli, ka futbols sākas plst. 22.

un kāpēc ASK nevar vienoties ar televīziju par spēļu rādīšanu? Varbūt, ka biznesa plāns paredz fanu piesaistīšanu, stimulējot tos nākt klātienē. acīmredzot vairums ASK spēļu apmeklētāju strādā Pārdaugavā, un uz spēli 19:00 vai 19:30 (kas jau arī ir samērā vēlu, ja vērtē no jauniešu-skolnieku viedokļa) nevar paspēt uz spēli.

Tātad - nav skaidrs, kāpēc spēles sākums pēkšņi ir 20:00!

Tas pats attiecas uz VEF. Var saprast spēlētāju intereses nakts izklaides maksimāli apvienot ar spēlēšanu. Bet tad jāuzdod jautājums - cik ļoti pie VEF un ASK valdības esošie patiešām interesējas par basketbolu, nevis par savu labumu.

Barons saņem plusu, ka var sākt 18:30 - normāli, pierastā laikā. Bet tā extra karšu sistēma ir tā pieradinājusi pie bezmaksas ieejas uz viņu spēlēm, ka jājūtas kā muļķim, maksājot par biļeti uz viņu spēlēm. Lai paskatītos uz to reklāmām nolīmēto kreklu?! Nu nez...

- "Es jau cenšos. Jā, zinu ka reizēm daru slikti. Man vienmēr būs attaisnojums - vai tad citi publiski stāsta, ka ļoti cenšas kaut ko labu izdarīt? Es to stāstu. Viņi nestāsta, ka dara labu, un tāpat dara arī kaut ko lsiktu!"
- ja jau esi tāds labdaris, tad pacelies viņiem pāri. esi pārāks!

/trolejbuss šodien nenāca veselu pusstundu, taksometru šoferi ar savām asprātībām un iespējami garāka maršruta meklēšanu piegriezušies, utt.

Links | ir doma {3} | Add to Memories