Armands Šķēle nekad nespēlēs NBA. Mums labāk.

Dec. 14., 2007 | 11:56 am

Nezinu, varbūt Šķēle nemaz nav gribējis jebkad tikt NBA. Ja arī nav cerējis, tad labi vien ir, jo viņam tur nav variantu tikt. Bet slikti, jo kāda jēga no spēlētāja, kurš negrib būt labākais? Tad lai sēž kā viduvējība kantorī un deldē galdus, papīrus utt. Notorious BIG vārdiem - be just an average mother fucker.

Lai tiktu NBA, basketbolistam ir jāgrib būt labākajam. Neder tā - gribēt uz NBA, bet nu tikai par rezervistu. Jāgrib būt labākajam. Spēlēt visas 48 minūtes. Tas ir prātā jautājums. Cits, ka varbūt tas neizdosies. Bet ir jāgrib! Čārlzs Bārklijs ASV nacionālajā TV visu laiku atkārto: katrs NBA spēlētājs ir pietiekami labs, lai spēlētu!

Otrs ir par tehnisko. Paskatoties to Barons pret Kalev video, vienkārši var redzēt. NBA spēlētāji gan izpilda dribla triku,s gan pēc tam iemet. Šķēle, un arī citi Latvijā - nevajag man teikt ka man nepatīk Šķēle, citādi par viņu nerakstītu - viņi kaut ko vai nu smuki padriblē, vai arī iemet. abus kopā - ļoti reti.

Kāpēc mums labāk no tā? Šķēle nebrauc uz NBA, vai jebkuru citu lielu klubu, bet paliek spēlēt Latvijā. Mēs ejam uz spēlēm un varam skatīties kā viņš spēlē. Pietiekami interesanti, lai būtu vērts. Nevajag... nevajag reņģes piedāvāt ēdienkārtē kopā ar kaviāru. Nu vai kā tur tie dārgie un lētie iedalās.

Secinājumi: ir jāgrib būt labākajiem un jāprot būt labākajiem. Ja neizdodas, tad vismaz ir jācenšas. Vai arī paliec nekas.

Jautājums: ja katrs NBA spēlētājs ir pietiekami labs, lai spēlētu, tad kā lai uz NBA tiek tāds Šķēle vai Valters, ja viņu sapnis būs piepildīts ar tikšanu sastāvā vien? viņi neatbilstu NBA spēlētāja definīcijai... tāpēc tur nemaz nav. ?pagaidām?

Links | ir doma {4} | Add to Memories