Rietumu Centri

Jan. 5., 2006 | 10:02 pm

Jao Mings 1,3 miljoni. Īstenībā gaidīju, ka beidzot 2 vai pat 3 miljonus varētu sasniegt līderis. Nu bet vēl jau balošana turpinās.

Markuss Kembijs 433 t. Spēlē labāko sezonu karjerā 32 gadu vecumā. Fakts ir arī tāds, ka neviena sezona nav bijusi pilna. Ja nesadzīs salauztais pirksts, palaidīs garām Zvaigžņu spēli, kas varētu būt 1. karjerā.

Memets Okurs. Savulaik Kambalas komandas biedrs, tagad viens no labākajiem centriem NBA. 18 punkti, 9 atlēkušās, 2-ar-pusi piespēles un laikam jau vēl ir izaugsmes iespēja.
Eriks Dampjers atkal ir vienā no sliktākajām sezonām karjerā un var 100% teikt, ka šis vecis spēlē tikai kontrakta gados, kad jādomā par līguma pagarināšanu. Kāda jēga pārpūlēties, ja vēl 6 gadus maksās 7+ miljonus sezonā...un fani arī balso...
Kriss Mīms. Lakers pamatcentrs, Šaka aizvietotājs.
Breds Millers. Apmēram 500 balsis atpaliek no Mima - mazākā starpība starp visiem sarakstos. Millers būtu augstāk, ja Sakramento uzvarētu vairāk. Un ja Vēbers vēl būtu, kas pacēla Millera un Bibija produktivitāti...
Kriss Kamans. Nemaz neizskatās pēc sportista, bet spēlē nenormāli labi. Pilnīgi godīgi nopelnījis savas 50 108 balsis.
Kurts Tomass. Gan Ņujorkai, gan Tomasam bija labāk kopā. Bet jāpagaida Amārija Stoudemaira atgriešanās un tad Kurta produktivitāte varētu celties.
Maikls Olovokandi. Šitas kadrs savulaik bija drafta 1. numurs. Piemērs tam, kā nevajag darīt. Nodzēries, bet 46 004 fani viņu tik un tā ciena par to vien, ka ir Minesotas pamatcentrs.
Lorenzens Vraits. Citā komandā būtu augstāk, bet kāda starpība, vai 10. vai 5. sarakstā. Vienīgi šovasar jauns līgums jāslēdz un Memfisa jau nav no tiem devīgākajiem. Ne spēles minūtēs, ne dolāros.

Gan jau kādu dienu arī Andris Biedriņš šādos sarakstos tiks pieminēts, jo tikai Przibilla no nominētajiem nav ticis un viņam būtu jābūt pēc Breda Millera un pirms Krisa Kamana, jo spēlē patiešām labi, bet komanda zaudē un tikai 2. sezona labā līmenī. Īstenībā Przibilla pa īstam sāka tikai pagājušās sezoans otrajā pusē, kad Portlenda nevienam vairs neinteresēja. Daudz tiek balsots par vārdu un atpazīstamību - centri kas gadiem ilgi spēlē līgā tiek novērtēti, jo tādi jaunie atnāk, paspēlē un pazūd Eiropā. Tad jau tiešām labāk Olovokandi vai Dampjers no top-komandas, nekā mazpazīstamais Przibilla no lūzeriem. Toties nākotne Portlendai izskatās tīri labi...

Links | ir doma {1} | Add to Memories