solītā analīze

Jan. 2., 2006 | 09:32 pm

Rietumu aizsargi. Praktiski labākais - Kobe Braients, jo Mings ir ārpus konkurences savas izcelsmes dēļ. Šogad Kobe labi met un Lakers arī normāli spēlē. Stīvs Nešs vēl aizvien ir MVP un 2. labākais aizsargs Rietumos. Mārberijs teica, ka Nešu 1-uz-1 nosegt nav grūti, vienīgi partneri viņam visu laiku liek aizsegus un Fīniksai ir tik daudz iespējamo metēju, ka Fīniksas komanda padara Nešu grūtāk nosedzamu. Starp citu, Mārberijs par visgrūtāk nosedzamajiem saspēles vadītājiem uzskata Arenasu no Wizards un Baronu Deivisu no Warriors.

Džinobili ar lielu atpalicību no Neša ir trešais. Jocīgi, ka tikai 4. sezona līgā un Džinobili jau sācis regresēt. Ceturtais ir Rejs Alens - viss tas pats kas Džinobili, tikai met par 10 punktiem vairāk. Loģiski būtu ja par tiem 10 punktiem fani balsotu vairāk, tomēr Alena komanda zaudē krietni vairāk spēles.
Tikai piektais ir Tonijs Pārkers. Izskatās, ka Pārkers ir ļoti tuvu tam, lai tiktu dēvēts par zvaigzni. Vienīgi publicitāte presē viņam nekāda dižā - Dankans, Džinobili, tad vēl visi fano par Spurs papildinājumu Finliju un Van Ekselu, uz visa fona pazudinot Pārkera lielisko spēli, uzskatot to par pārāk pašsapotamu. Starp citu, kādas amerikāņiem attiecības ar Franciju?
Barons Deiviss ar 197 tūkstošiem 6. vietā. Otrs nenosedzamākais saspēles vadītājs, Arenass, ar 194 tūkstošiem Austrumos ir 7. Kamēr vien Goldensteita atļaus Deivisam darīt visu ko viņš grib, Deivisam viss patiks, un ja Deivisam viss patiks, arī faniem viss patiks.

7. - Deivids Veslijs. Hjūstonas aizsargs. Kā balso no Āzijas? Centrā Mings- Uzbrukumā makGreidijs - Aizsardzībā Veslijs. Visi no Hjūstonas. 89 tūkstoši Veslijam, bet abiem pārējiem virs miljona - varētu domāt, ka kaut kas neiet kopā. Visi ķīnieši tomēr nebalso akli par Hjūstonas spēlētājiem - nav tik stulbi nemaz. Nedrīkst arī aizmirst, ka Vesliju daudzi ieliek tāpēc, ka pati spēle būs Hjūstonā. Citādi viņš neapsteigtu Džeisonu Ričardsonu, slam-dunk zvaigzni no Goldensteitas Warriors. 9. un 10. ir Dalasas un Sakramento saspēles vadītāji Džeisons Terrijs un Maiks Bibijs

Links | ir doma {5} | Add to Memories