Rietumu mežonīgie aizsargi

Dec. 9., 2005 | 10:00 am

Prognoze: 1. Kobe Braients, 2. Stīvs Nešs.

Kobe Braients. Retais spēlētājs līgā, kas nes rezultātu un arī skaistu, skatāmu spēli.

Stīvs Nešs - nav vajadzīgs Amārs Stoudemairs, lai dalītu 11 rezultatīvas piespēles katrā spēlē. Vienīgi Amārija prombūtnē met vairāk un bloķē metienus vairāk!

Citi kandidāti:

Rejs Alens - dabūja lielo līgumu, spēlē apmēram tik pat labi, bet komanda neuzvar vairs tik daudz.
Sems Kesels - Clippers ar Keselu var uzvarēt! Rādītāji arī labi.
Barons Deiviss - Warriors burbulis vēl turās un Barons dod gandrīz 10 rezultatīvās ik mačā. Ja burbulis vēl kādu laiku turēsies, Barons Deiviss tiks uz savu 2. zvaigžņu spēli.

Sebastians Telfērs - Portlendas saspēles vadītājs un 20 gadu vecumā tiek galā ar pienākumiem! Tad jau arī Zvaigžņu Spēlē varētu šovu uztaisīt.

Links | ir doma | Add to Memories


Rietumu uzbrucēji

Dec. 9., 2005 | 06:56 pm

Rietumos uzbrucēji daudz un labi.
Amārs Stoudemairs - šosezon traumēts, bet vienalga interesanti, cik fani balsos par viņu "avansā". Vesels būdams ir ārpus konkurences.
Tims Dankans - vienkārši lielisks spēlētājs.
Eltons Brends - ja kāds domā, ka Dankans ir garlaicīgs, tad lai pavēro Brendu. Clippers šogad uzvar, Brends met 25 punktus un vāc 11 rebus, un vēl bloķē 3...
Karmelo Antonijs - pirmajos divos gados spēlēja pie jauniņajiem. Šogad jau pāraudzis to, bet lielajā spēlē vēl netikt, jo izaugsme minimāla, salīdzinot ar debijas gadu.
Kevins Gārnets - vienmēr jaunais un perspektīvais nākamvasar būs jau 30 gadus vecs. 8 reizes jau spēlējis Zvaigžņu spēlē. Lielisks spēlētājs, bet nespēj neko daudz sasniegt ar komandu. Toties Zvaigžņu spēlei ideāls!
Andrejs Kiriļenko - nespēj realizēt potenciālu. 2004. gadā Losandželosā jau tika uz Zvaigžņu spēli un varētu padomāt, ka no tā sākās Zvaigžņu slimība, jo pēc tam tikai traumas un regress.
Šons Merions - Stoudemaira prombūtnē arī pārņem dažus uzdevumus. Turpina progresēt. 20 punkti, 12 rebi un visi pārējie rādītāji ap 2. Universāls spēlētājs. Vai Zvaigžņu spēlē tādus fani grib?
Treisijs MakGreidijs - traumas vien. Kopš 2001. gada, ka dpievienojās Orlando, nav izlaidis nevienu Zvaigžņu spēli. Aizvada sliktāko sezonu pēdējos gados un var kļūt tikai labāks. Otrs labākais uzbrucējs Rietumos aiz Stoudemaira.

Prognoze: [1A. Amārs Stoudemairs] 1.[2.]Tims Dankans, 2.[3.] Kevins Gārnets, 3.[4.] Treisijs MakGreidijs.

Links | ir doma | Add to Memories