Zvaigžņu Centri

Dec. 7., 2005 | 12:25 pm

Centra vieta katrā konferencē tikai viena. Kandidāti - 12.

Austrumos: kandidātu skaits nav nosakāms, jo galvenais favorīts Šakils O'Nīls šosezon praktiski nav spēlējis. Nākamais labākais ir Bens Volless, kura komanda ir labākā līgā. Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem kritums gandrīz visos rādītājos. Debitants Boguts lai vēl spēlē debitantu spēlē. Edijs Kerrijs un Semjuels Dalemberts dabūja lielus līgumus, bet tik labi kā pirmie divi vēl nav. Pārējie kandidāti vispār iekļauti tikai lai aizpildītu vietas.

Ņemot vērā, ka šos sarakstus veido žurnālisti, nav iekļauts tāds jaunais talants Čenings Fraijs no Ņujorkas Knicks, jo pēc inerces tie parasti iekļauj pagājušās sezonas labākos un ļoti reti tos, kas atklājas tikai ar jauno sezonu.

Rietumos: var pat nepieteikt kandidātus, jo ķīnieši iebalsos Mingu. Bet pelnījis vietu būtu Markuss Kembijs no Denveras. 17 punkti, 14 rebi, 3 un 1/2 bloki. Breds Millers - vienīgais centrs virs 6 rezultatīvām piespēlēm + Labs pustālais, labs numurs zvaigžņu spēlei.

Rietumos problēma tāda, ka Mingu iebalsos tik un tā, bet laukumā viņš tiks, visticamāk, vismazāk no visiem iebalsotajiem. Bet katrā izlasē var būt tikai 2 centri, tātad vai nu Kembijs vai Millers nekur netiks. Ja Kembijs turpinās tā, kā līdz šim, Milleram nav variantu, lai gan viņš tur iederētos.

Prognoze: Austrumos 1. Šaks 2. Bens; Rietumos 1. Kembijs 2. Mings/Millers, lai gan būs otrādi... ja vien Ķīnai neatslēgs pieeju nba.com balsošanas sadaļai.

Links | ir doma | Add to Memories