18.-24.novembris AB

Nov. 24., 2005 | 02:41 pm

Latvijas Valsts Svētkus Andris Biedriņš atzīmēja ar uzvaru Portlendā. 2 punkti un 1 atlēkusī bumba pret Teo Ratlifu, kurš pirmajā sezonā ar Blazers bloķēja 4,4 reizes spēlē!
20.novembrī pret otru Losandželosas komandu [Clippers] zaudējums, bet lieliska statistika - 13 minūtēs 4 punkti 4 atlēkušās un 2 rezultatīvas piespēles. Sāka ar sodu pret Mobliju, tad atlēkusī un pēc Pjetrusa piespēles slam-dunk. Spēles otrajā daļā Biedriņš pazaudēja bumbu cīņā ar Krisu Kamanu, bet pēc brīža ar ātru piespēli deva Trojam Mērfijam ceļu uz danku. Pēc piespēles Biedriņa problēmas ar Kamanu turpinājās - šoreiz 2 punkti + sods. Arī šoreiz Andris nepalika atbildi parādā un ar ātru piespēli Džeisonam Ričardsonam palīdzēja tikt pie ātriem punktiem ar danku. 3. ceturtdaļas noslēgumā pēc pāris sodu uzsišanas, savāca atlēkušo uzbrukumā un viegli iemeta.
Dienu vēlāk, spēlē pret Ņūdžersijas Nets, Biedriņš pirmo reizi karjerā kā galvenais varonis iekļuva labāko momentu TOP-10. Šo video, ja būs interese, piedāvasim ielādēt šeithttp://rapidshare.de/files/8088812/AB_dunk.wmv.html. Pavisam tajā leģendārajā spēlē Biedriņam 2 punkti, 3 rebi un bloks 9 minūtēs. Un nobloķēt izdevās ne jau šādu tādu mazo gariņu, bet pieredzējušo veterānu Klifordu Robinsonu.
Pagaidām pēdējā spēlē, pret Sanantonio - 5 minūtēs 4 punkti.

Tradicionāli Andris Biedriņš nomaina Adonalu Foilu 1. un 3. ceturtdaļas pirmajā pilnajā time-out'ā. Atkarībā no veiksmes arī parasti mainās minūtes. Šajā brīdī Andris Biedriņš ir 37. labākais centrs pasaulē [jeb NBA] pēc CBS reitingu sistēmas.

Links | ir doma {2} | Add to Memories