pret Bucks, Bulls

Nov. 17., 2005 | 10:00 pm

1.spēle pēc atgriešanās no traumas Andrim Biedriņam pret Bulls.

2 atlēkušās bumbas, 1 bloks un 3 piezīmes pret Bulls, kur tiešais pretinieks bija 72 miljonu līgumu noslēgušais Taisons Čandlers. Bloks pret Luolu Dengu, kurš šosezon 1. triple-double sasniedza!

3 atlēkušās un 1 punkts pret Bucks un All-Star centru Džamalu Magloiru. Tieši tagadējais Warriors saspēles vadītājs Barons Deiviss palīdzēja Magloiram tikt uz 2004. gada Zvaigžņu spēli. Tajā Zvaigžņu spēlē Magloirs bija lielisks - 19 punkti un 8 atlēkušās, bet Baronam 7 punkti un 7 piespēles. Un pretī viņam bija Jao Mings un Šakils O'Nīls.

2004. gada sezona Baronam Deivisam statistiski bija labākā, lai gan play-off Hornets izstājās pēc 7 ļoti aizraujošām spēlēm pret Maiami Heat [Lamars Odoms, Dveins Veids] 1. kārtā, jo Heat bija laukuma priekšrocība un abas komandas tajā sērijā uzvarēja tikai savā laukumā.

2001. gada plejofos 7 spēlēs Hornets ar Deivisu zaudēja Milvokī 2. kārtā un tas Baronam Deivisam ir labākais sasniegums kopā ar kādu komandu. Tajā gadā Džamals Mašbērns un Eldens Kempbels bija viņa galvenie partneri.

Links | ir doma | Add to Memories