Par NBA dress code

Okt. 16., 2005 | 11:35 am

Nesen NBA boss Deivids Stērns pieņēma lēmumu par drēbju koda ieviešanu NBA. Tātad tagad spēlētājiem, kas ir traumēti vai citu iemeslu dēļ nepiedalās spēle un atrodas komandas rezervistu soliņa tuvumā ir jāvalkā elegantas biznesa drēbes. Tās sastāvētu no uzvalka, nevis kā līdz šim brīvajā stilā. Tas būtu jāievēro spēļu laikā, pārbraucienos (lidmašīnā, no autobusa līdz hotelim, ierašanās uz spēlēm).
Daudzi spēlētāji nav mierā ar jauno NBA drēbju kodu un viens no neapmierinātajiem ir Atlantas uzbrucējs Džošs Čaildress, kurš domā, ka NBA ar šo lēmumu iet pārāk tālu.
"Viņi mēģina mūs mācīt kā ģērbties, bet mēs jau zinām kā ģērbties", tā Rips Hamiltons kurš bieži vien spēles pamet kreklā, džinsos un blingā. "Nedomāju, ka kāds mūsu komandā tam piekrīt.
Savukārt NBA superzvaigzne Alens Aiversons sola neievērot jaunos noteikumus, jo viņš turpinās ģērbties tā, lai pašam komfortabli. "Es ģērbšos, lai man būtu komfortabli. Tā būs lieta par ko es cīnīšos".

NBA vajadzēja pieņemt maigākus noteikumus pret spēlētājiem, lai izbraukumu laikā, kad spēlētājiem ir pārbraucieni uz citām pilsētam, būtu brīva apģērba izvēle.

Links | ir doma {1} | Add to Memories