Kerrijs uz Ņujorku

Okt. 4., 2005 | 03:55 pm

NBA labākās komandas Centra spēlētājs Amārijs Stoudemairs vienojies par kontrakta pagarināšanu ar Fīniksas Suns.

73 miljoni piecos gados 22 gadus vecajam basketbolistam ir maksimālais atļautais un tie tiks sākti maksāt pēc šīs sezonas, jo uz šo sezonu spēkā ir vēl debitanta līgums par diviem ar pusi miljoniem ASV dolāru. Pirms 2009.-2010. g. sezonas, kas ir pēdējā līgumā, būs spēlētāja izvēle par šo vienu gadu.

Dieva dots talants un darba ētika spēka uzbrucējam, kurš pagājušo sezonu spēlēja ārpus savas pozīcijas – centrā, palīdzēja pagājušajā sezonā dominēt pret jebkuru pretinieku. Pārsvarā uzbrukumā, jo aizsardzībā vēl nepieciešams koncentrēties vairāk.

Ar Ņujorkas centra spēlētāja Kurta Tomasa atnākšanu Stoudemairs varēs vairāk spēlēt savā pamata pozīcijā par spēka uzbrucēju, Šonam ‘Matriksam’ Merionam ļaujot no spēka uzbrucēja pārcelties atpakaļ uz mazo uzbrucēju.

Garākais Fīniksas spēlētājs ir Īrijas izlases Pats Burks, kurš šovasar spēlēja arī Rīgā.

Ņujorkas Knicks iemainīja Bulls centru Ediju Kerriju, kurš atteicās no DNS testa, kuram būtu jānosaka, vai sirds problēmas ir gēnos vai risināma problēma.

Kopā ar Kerriju no Čikāgas uz Ņujorku dodas Antonio Deiviss. No Ņujorkas uz Čikāgu dodas Tims Tomass, Maikls Svītnijs un Džermeins Džeksons.

Ja DNS tests atklātu, ka Kerrijam ir ģenētiski ieprogrammēta neregulāra sirdsdarbība, Bulls GM Paksons viņam piedāvātu turpmākos 50 gadus maksāt 400 tūkstošus $ gadā.

Kerrija advokāts vēl piebilda, ka uz kārts likts ļoti daudz, jo šis tomēr ir publisks gadījums un kādas gan sekas valstī būtu no tā, ka darba devējs (Bulls) pieprasa savam padotajam (Kerrijam) veikt DNS pārbaudi – drīz jau visi zinātu, kam paredzams vēzis, aptaukošanās un citas problēmas. Tā tomēr ir katra cilvēka privāta lieta un Kerrijs nevēlējās, lai kļūst zināms pārāk daudz.

Links | ir doma | Add to Memories


NBA mēdiju diena

Okt. 4., 2005 | 05:01 pm

Bildes )

Links | ir doma | Add to Memories


BBL vājāk par LBL

Okt. 4., 2005 | 09:32 pm

Solītā on-line spēļu režīma vietā SEB BBL jeb Baltijas Basketbola līga var piedāvāt vien statistiku, kas dzirdēta no LTV Panorāmas...

Pat LBL, kam NAV ģenerālsponsors SEB banka ar šādiem mērogiem milzīgu budžetu, var laicīgi nodrošināt pieeju protokoliem internetā.

Links | ir doma | Add to Memories